20 Ιανουαρίου 2019: Συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

  20/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

του Συνταγματάρχη εα Δημητρίου Βαλασίδη, Οικονομολόγου-ΜΒΑ-Συγγραφέα

Περισσότεροι από 1.000.000 Έλληνες Πατριώτες κατεβήκαμε στο Σύνταγμα για την Μακεδονία μας. Το άθλιο πολιτικό καθεστώς περιφρόνησε την θέλησή μας. Η κυβέρνηση υπέγραψε την συμφωνία και η ΝΔ σήμερα την τηρεί κατά γράμμα στηρίζοντας τους σλαβοαλβανούς στους διεθνείς οργανισμούς, παρά τις προεκλογικές της εξαγγελίες.

Δυστυχώς ανάμεσά μας και πολλοί "χρήσιμοι ηλίθιοι" που ήρθαν για να ρίξουν τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και όχι για να υπερασπιστούν τα εθνικά μας δίκαια. Μετά τις εκλογές εξαφανίστηκαν από τις μεγάλες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας που συνεχίσαμε να διοργανώνουμε. Είναι οι κομπάρσοι της ΝΔ που ο ρόλος τους τελείωσε.

Κάποιοι θέλουν να πιστέψουμε ότι το σκοπιανό έκλεισε με την ψευτοσυμφωνία. “Το όνομα της Μακεδονίας θα ξεχαστεί σε δέκα χρόνια” είχε δηλώσει ο πατέρας του σημερινού πρωθυπουργού και η αδελφή του τους αποκαλεί “μακεδόνες”. Όμως τίποτα δεν λησμονείται και κανείς δεν αμνηστεύεται πολιτικά. Όσες κυβερνήσεις κι αν περάσουν, ο αγώνας θα συνεχίζεται μέχρι την τελική δικαίωση. Και αυτή θα έρθει, όταν θα έχουμε μια Εθνική κυβέρνηση που θα υπερασπίζεται τα απαράγραπτα δίκαια του Έθνους των Ελλήνων. Τότε θα αναδειχθούν οι πολιτικές ευθύνες και τα εγκλήματα όλων των υπευθύνων της εθνικής προδοσίας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης