25η Μαρτίου - ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ!

Έλληνες  25/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Σταύρος Μπιτσικόλης

Αποδίδουμε το δίκαιο έπαινο στους προγόνους μας της Επαναστάσεως του 1821, σ’ αυτούς που πότισαν με το αίμα τους και με το δάκρυ της ψυχής τους την Λευτεριά της Ιερής μας γης, της ευλογημένης μας Πατρίδος. Σ’ αυτούς που πήραν τα όπλα και επαναστάτησαν ενάντια στον ζυγό του Οθωμανού δυνάστη.

Μόνο περηφάνια θα μπορούσαμε να νιώσουμε που είμαστε απόγονοι του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, του Γεώργιου Καραϊσκάκη, του Νικηταρά “του Τουρκοφάγου”, του ναυάρχου Κανάρη, του Αθανασίου Διάκου και όλων αυτών των μεγάλων ηρώων που πάλεψαν και θυσιάστηκαν για τη λευτεριά του έθνους.

Σήμερα βέβαια 200 χρόνια μετά, βλέπουμε ότι η χώρα μας δεν έπαψε να καταδυναστεύεται με διάφορους τρόπους. Τότε ήταν ο Οθωμανός πασάς, σήμερα είναι ο ευρωπαίος εταίρος και τα εγχώρια ανδρείκελα της πολιτικής. Τότε το πνεύμα ενδοτισμού εκφράζονταν από τους Φαναριώτες, σήμερα από τους πολιτικάντιδες.

Έτσι λοιπόν πρέπει και εμείς ως ΕΛΛΗΝΕΣ Χριστιανοί Ορθόδοξοι ενάντια σε όλα αυτά τα φαινόμενα να δώσουμε το δικό μας αγώνα υπό αυτές τις συνθήκες. Οι νεοφιλελεύθεροι δεξιοί και οι απάτριδες μπολσεβίκοι προσπαθούν να σβήσουν τις παραδόσεις και την ιστορία μας. Αλλα είς μάτην. Ευτυχώς για εμάς και δυστυχώς για τα σχέδια αυτωνών, υπάρχει μια πραγματική φωνή αντίστασης. Και αυτή δεν είναι άλλη από τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος μέσα από τα κελιά της τιμής δίνει τον ανιδιοτελή αγώνα του. Εμείς ως υπερήφανοι εθνικιστές και πατριώτες συντασσόμαστε δίπλα στον ηγέτη μας.

Δεν πρόκειται να κάνουμε ούτε βήμα πίσω και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε την πολιτική μάχη για να προστατέψουμε το τρίπτυχο ΠΑΤΡΙΣ-ΘΡΗΣΚΕΊΑ-ΟΙΚΟΓΈΝΕΙΑ.

“Καλύτερα μιας ώρας ελεύθερη ζωή, πάρα σαράντα χρόνια σκλαβιά και φυλακή”

https://www.youtube.com/watch?v=l-0I8iZ3PwU

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης