5 μήνες για ραντεβού για μαγνητική τομογραφία στο 424 ΓΣΝ - Να επιστρέψουν άμεσα στα στρατιωτικά τους καθήκοντα οι υγειονομικοί

Έλληνες  23/02/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε μία νέα καταγγελία προέβη η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου σχετικά με τις συνθήκες που επικρατούν στα στρατιωτικά νοσοκομεία. Η ανακοίνωση αποδεικνύει γι’ άλλη μία φορά την ανικανότητα του «επιτελικού» κράτους του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας. Δεν μπορούν να διαχειριστούν τίποτα και παίζουν με την υγεία πολιτών και στρατιωτικών. Ελλάδα 2.0; Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Ένωσης:

«Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου τις τελευταίες ημέρες έχει  γίνει δέκτης παραπόνων συναδέλφων μας που επιχειρούν να κλείσουν ραντεβού για μαγνητική τομογραφία λόγω  προβλημάτων υγείας που έχουν, στο 424 ΓΣΝ στην Θεσσαλονίκη, και  τα πρώτα διαθέσιμα ραντεβού είναι  τον μήνα Ιούλιο, 5 μήνες μετά!!

Να το τονίσουμε εδώ ότι όλα αυτά συμβαίνουν όταν το μεγαλύτερο ποσοστό  του υγειονομικού προσωπικού που υπηρετεί στην περιοχή μας έχει αποσπαστεί  στα κέντρα εμβολιασμού ή απασχολείτε καθημερινά  στην διενέργεια rapid τεστ σε πολίτες στα 4 κέντρα που λειτουργούν στην Ήπειρο, προφανώς εις βάρος της υγειονομικής περίθαλψης των Στρατιωτικών της περιοχής μας.

Η Ένωση Στρατιωτικών Ηπείρου ζητεί πέραν της άμεσης λύσης του προβλήματος  με τις εξετάσεις στο 424 ΓΣΝ των  ανωτέρω συναδέλφων μας, την οριστική λύση του θέματος της υγειονομικής περίθαλψης της περιοχής μας  που είναι σε μεγάλη απόσταση από το Στρατιωτικό  Νοσοκομείο που υποστηρίζεται, με αποτέλεσμα την ταλαιπωρία των συναδέλφων μας, αλλά και την άμεση επιστροφή όλων των συναδέλφων μας υγειονομικών στα καθήκοντά τους που είναι η παροχή υγειονομικής περίθαλψης στο μόνιμο και οπλίτες θητείας προσωπικό της περιοχής μας το οποίο στερείτε και την άμεση πρόσβαση σε Στρατιωτικό Νοσοκομείο».

http://espeep.gr/index.php/1221-5-424


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης