Η ναυαρχίδα του Μαξίμου ομολογεί: Έρχεται συγκυβέρνηση Μητσοτάκη με τον πολιτικό απατεώνα Βελόπουλο!

Έλληνες  05/09/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν προκαλεί βεβαίως σε κανέναν εντύπωση το... σπρώξιμο που δέχεται το μόρφωμα της Ελληνικής Λύσης του Κυριάκου Βελόπουλου τον τελευταίο καιρό στις συστημικές δημοσκοπήσεις. Τα κουκιά δεν βγαίνουν και η επιλογή του έτερου Κούλη για συγκυβέρνηση είναι μια πολύ καλή επιλογή. Αυτό ομολογούν πλέον ανοικτά όλα τα φιλοκυβερνητικά μέσα, από το συγκρότημα ΔΟΜ μέχρι το δεξί χέρι της κυβερνητικής προπαγάνδας, το ΣΚΑΪ του Αλαφούζου.

Τόσο με συχνή αρθρογραφία, όσο και με ζωντανά σχόλια στην τηλεόραση (ας μην ξεχνάμε πόσο σοβαρεύει η Ελληνική Λύση του Πορτοσάλτε) αποδεικνύεται στην πράξη ότι το συστημικό δεκανίκι εκ δεξιών είναι έτοιμο. Το κλείσιμο του ματιού σε αυτό το ενδεχόμενο, με την συνάντηση Γεραπετρίτη στο γραφείο του Βελόπουλου στην Βουλή αλλά και την πρόσφατη παρουσία Άδωνι επισφραγίζει τον πολιτικό γάμο, στον οποίο φυσικά υπάρχει και η ανάλογη συμφωνία για συγκεκριμένο αριθμό υπουργείων, όπως ομολογούν τα ίδια τα στελέχη της Ελληνικής Λύσης.

Γι' αυτόν τον λόγο άλλωστε υπάρχουν φοβερές πιέσεις στο εσωτερικό του συστημικού μορφώματος με κατηγορίες, αποχωρήσεις και αχαρακτήριστες εκφράσεις. Φυσικά ο ίδιος ο συστημικός Βελόπουλος απολαμβάνει μόνιμο στασίδι σε όλα τα κανάλια ενώ τον τελευταίο καιρό τον... απολαμβάνουμε και στα εξώφυλλα του συστημικού τύπου!

Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να μην πέσουν στην παγίδα γι' ακόμα μια φορά, όπως έγινε στο πρόσφατο παρελθόν με τα κόμματα πυροτεχνήματα των ΛΑΟΣ και ΑΝΕΛ και να εμπιστευτούν το μοναδικό αντισυστημικό και γνήσια πατριωτικό κόμμα, το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που δίνει μια πραγματική μάχη για την Πατρίδα, την Θρησκεία και την Οικογένεια. Τους βασικούς πυλώνες αναγέννησης του Ελληνισμού!

Ιδού η αποκάλυψη για τη συγκυβέρνηση σε πρωτοσέλιδο της ναυαρχίδας του Μαξίμου:


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης