Hλίας Κασιδιάρης για σκάνδαλο Πάτση: "Πότε επιτέλους θα χαρακτηριστεί η ΝΔ εγκληματική οργάνωση;"

Έλληνες  25/10/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Μύδρους εξαπέλυσε ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, Ηλίας Κασιδιάρης στην κυβέρνηση Μητσοτάκη με αφορμή το σκάνδαλο Πάτση. Συγκεκριμένα με ανάρτησή του στο προσωπικό του προφίλ στο Twitter ανέφερε:

Σχεδόν καθημερινά αποκαλύπτεται στους Έλληνες πολίτες το πόσο διεφθαρμένη είναι η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Αυτήν την φορά λοιπόν ήρθε το σκάνδαλο Πάτση να επιβεβαιώσει του λόγου το αληθές. Την ίδια στιγμή που τα ελληνικά νοικοκυριά στενάζουν κάτω από το βάρος της ακρίβειας και του πληθωρισμού, την ίδια στιγμή που καθημερινά περιουσίες και κόποι μιας ζωής σκυλεύονται από τους εγχώριους και τους ξένους καρχαρίες χρεών, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας όχι μόνο δεν προστατεύει τους Έλληνες από τους τοκογλύφους (όπως υποσχόταν προεκλογικά) αλλά κάνει δουλίτσες μαζί τους!

Οι "άριστοι" της ΝΔ έχουν επιδοθεί σε ένα ανελέητο φαγοπότι εις βάρος του ελληνικού λαού. Η πορεία γνωστή. Πρώτα στήνουμε την επιχείρηση και μετα νομοθετούμε υπέρ της, και φυσικα εάν "στραβώσει" κάπου η "δουλειά", ο πρωθυπουργός δεν ήξερε τίποτα και η ηγεσία δεν έχει καμία ευθύνη. Τα ίδια έκαναν με τον Λιγνάδη, τα ίδια με την SIEMENS, με την NOVARTIS, με τους παιδεραστές, τα ίδια κάνουν και με τον Πάτση.

Ως "λυκόσχημοι αμνοί" υπόσχονται κάθαρση και διαφάνεια, και την ίδια στιγμή γίνονται αρχιερείς της διαπλοκής ακριβώς όπως οι προκάτοχοί τους. Επειδή όμως οι Έλληνες απέχουν πολύ από το να χαρακτηριστούν "αμνοί", θα τους καταδικάσουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο στις προσεχείς εκλογές.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης