Σοκαριστική δήλωση του Δικηγόρου Κώστα Νταλτά στο Mega: «Στην υπόθεση των υποκλοπών ήταν έτοιμη η Ευελπίδων να απαγγείλει κακουργηματικές κατηγορίες κατά κρίσιμου κυβερνητικού παράγοντα. Αφαιρέθηκε η δικογραφία, πήγε στον Αρειο Πάγο, κατέληξε σε ένα “μονομελάκι” ιδιωτών τάχα- ενώ το πρόγραμμα αυτό δεν πουλιέται σε ιδιώτες – που αντιμετωπίζουν ποινή το πολύ 2 ετών. Έμεινε έξω ο κυβερνητικός παράγοντας και αυτό έγινε με νυχτερινή παρέμβαση»
Λίγες μόλις ώρες από την ανακοίνωση του εκπροσώπου Τύπου του Αρείου Πάγου, ο οποίος προσπαθούσε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, έρχεται δήλωση κόλαφος του Δικηγόρου Κώστα Νταλτά, ο οποίος παρουσία της Ιωάννας Μάνδρου αποκάλυψε κυβερνητικές παρεμβάσεις στην υπόθεση των υποκλοπών. Φυσικά, αυτό σε εμάς δεν προκαλεί εντύπωση, αφού σε χθεσινό μας άρθρο αποκαλύψαμε τις υπόγειες διαδρομές Δικαστικής και Εκτελεστικής εξουσίας πέραν κάθε αμφισβήτησης.
Διαδρομές οι οποίες φθείρουν το κύρος και την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης, η οποία πλέον έχει απαξιωθεί εντελώς στα μάτια των Ελλήνων πολιτών. Για να δούμε, ποια θα είναι τα αντανακλαστικά της εισαγγελίας στις δηλώσεις του κ.Νταλτά;
Αποκάλυψη βόμβα από τον δικηγόρο Κώστα Νταλτά:
— Areti Athanasiou (@AretiAthanasiu) February 25, 2025
«Στην υπόθεση των υποκλοπών ήταν έτοιμη η Ευελπίδων να απαγγείλει κακουργηματικές κατηγορίες κατά κρίσιμου κυβερνητικού παράγοντα. Αφαιρέθηκε η δικογραφία, πήγε στον Αρειο Πάγο, κατέληξε σε ένα "μονομελάκι" ιδιωτών τάχα- ενώ το… pic.twitter.com/rbxS3KCvtE