Πολυμελείς αντιπροσωπείες της παράταξης του Ηλία Κασιδιάρη παρευρέθησαν στις εθνικές εκδηλώσεις για τις νίκες του Εθνικού Στρατού στο Γράμμο και στο Βίτσι. Η επικράτηση των Ελληνικών δυνάμεων ενάντια στις κομμουνιστικές συμμορίες διέσωσε τη χώρα μας από το διαμελισμό και την Μακεδονία μας από την ξένη κατοχή. Το κομμουνιστικό κόμμα συνετρίβη αλλά η ηγεσία του, που διέπραξε εγκλήματα πολέμου, έκανε συγκυβέρνηση με την αμαρτωλή νέα δημοκρατία σαράντα χρόνια αργότερα. Οι Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές δεν ξεχνούμε και τιμούμε με συνέπεια τους ήρωες που θυσιάστηκαν για την ελευθερία της Ελλάδος.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε στο Χ την άρνηση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να προβάλει την διεθνούς φήμης ταινία “Ελένη” που παρουσιάζει με ιστορική συνέπεια τα κομμουνιστικά εγκλήματα.
Σαν σήμερα το 1948 ένοπλες συμμορίες του ΚΚΕ δολοφονούν την Ελένη Γκατζογιάννη, γιατί προστάτευσε τα 4 παιδιά της από το κομμουνιστικό παιδομάζωμα.
— Ηλίας Κασιδιάρης (@IliasKasidiaris) August 28, 2025
Τέσσερις δεκαετίες αργότερα (το αμαρτωλό '89) το ΚΚΕ του καπετάν-Γιώτη (Χαρίλαος Φλωράκης) συγκυβερνά την χώρα μαζί με την ΝΔ του… pic.twitter.com/W9BQnPIkio