Η ανθρωπότητα αντιμέτωπη με την ισοπεδωτική παγκοσμιοποίηση

  14/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Άρθρο του Παναγιώτη Φραϊδάκη

Όλος ο πλανήτης μετά την πτώση του “υπαρκτού σοσιαλισμού’’ είδε ότι, αντί να επικρατήσει η τάξη και η ισορροπία, επικράτησε το απόλυτο χάος στις κοινωνίες, και ένας νέος μεσαίωνας αναδύεται με ταχείς ρυθμούς σε όλα τα επίπεδα, κοινωνικά, οικονομικά και πολιτικά!

Οι πρώην κομμουνιστές επανέρχονται με νέο κουστούμι, αυτό της παγκοσμιοποίησης, και από κοντά οι νεοφιλελεύθεροι σε αγαστή συνεργασία, και βλέπουμε όλοι μαζί χέρι –χέρι να παραδίδουν τα έθνη-κράτη στις πολυεθνικές και τους τραπεζίτες! Η Ελλάδα προδομένη και παραδομένη από την ξενόδουλη πολιτική “ελίτ” ακολουθεί τις πολιτικές της παγκοσμιοποίησης αποδομώντας το Έθνος -Κράτος! Τι επιδιώκει η αντιδημοκρατική και ανελεύθερη παγκοσμιοποίηση; Βασικός της στόχος είναι η μαζικοποίηση των ανθρώπων μέσα σε ανθυγιεινές, πολυάνθρωπες πόλεις, όπου θα ζουν ως ρομπότ και θα είναι άβουλα όντα!

Σταδιακή κατάργηση των Δημοκρατικών ελευθεριών, το ζούμε ήδη με πρόφαση τον κορονοϊό! Ηλεκτρονικό έλεγχο ανθρώπων, πραγμάτων και ζώων. Σταδιακή κατάργηση ιδιοκτησίας μέσω αβάσταχτων φόρων και χρήματος! Συρρίκνωση της αγροτικής τάξης , με στόχο να έρθει όλος ο κόσμος στις πόλεις κλουβιά, ψάχνοντας για ένα ξεροκόμματο! Διάλυση της οικογένειας και προώθηση σεξουαλικής διαστροφής! Εξώθηση της νεολαίας σε “μοντέρνες” κουλτούρες, ναρκωτικά, unisex και ό, τι άλλο διαφθείρει την νεολαία!

Χτύπημα στο Χριστιανισμό βγάζοντας τον από τις καρδιές των ανθρώπων, φυσικά σε αυτό θα αποτύχουν! Διαστροφή της Ελληνορθόδοξης παιδείας και κακοποίηση της γλώσσας για να έχουμε αμόρφωτη νεολαία ώστε να είναι εύκολα διαχειρίσιμη! Τέλος τον βιολογικό μας αφανισμό, με χιλιάδες εκτρώσεις και υπογεννητικότητα και με αναγνώριση ως τεκμήριο το κάθε ελληνόπουλο που γεννιέται! Επίσης, και με την αθρόα εισροή λαθραίων “νεοελλήνων” που θα πολιτογραφηθούν παράνομα!

Η απάντηση στην παγκοσμιοποίηση πρέπει να είναι πρώτα η μαζική αφύπνιση των λαών, και μετά η ενεργός αντίδραση στις ντιρεκτίβες της! Αυτό θα γίνει μόνο στηρίζοντας σε παγκόσμια κλίμακα αυθεντικά, γνήσια κινήματα όπως στην Ελλάδα «ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ». ΤΟ ΜΟΝΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ στη σήψη, την παρακμή και τον εξανδραποδισμό του Ελληνισμού στο προσεχές μέλλον…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης