Το καταφύγιο κάθε Ελληνικής Ψυχής

  18/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Διανύουμε καιρούς έσχατους και χαλεπούς, με την Πατρίδα μας να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο επιβίωσης τόσο οικονομικά με υπέρογκα χρέη και μηδενική εθνική παραγωγή, όσο και υπαρξιακά με τεράστια ποσοστά υπογεννητικότητας και μαζική εισβολή αλλοδαπών σε ολόκληρη την επικράτεια. Όλα αυτά, βεβαίως, σε συνάρτηση με μια ανώμαλη πολιτική κατάσταση, δίχως εθνικό στρατηγικό σχεδιασμό και ελεγχόμενη πλήρως από ξένους δυνάστες.

Στην Ελλάδα του σήμερα, όπου οι Αξίες, τα Ιδανικά και η Ορθόδοξη Πίστη διώκονται χλευάζονται και αντικαθίσταται με ιδεολογήματα αντεθνικά και εξευτελιστικά προς το ανθρώπινο είδος, η Αντίδραση πρέπει να είναι δυναμική και στοχευμένη. Κάθε στιγμή, κάθε δευτερόλεπτο αδράνειας στο τώρα, καταδικάζει ένα ολόκληρο μέλλον και αυτό πρέπει να προβληματίζει κάθε νουνεχή Έλληνα.

Όταν το προσωπικό συμφέρον γίνεται μεγαλύτερο του Eθνικού, τότε το άτομο καταντάει μια τυπική αστική οντότητα, χωρίς εθνική συνείδηση. Κλείνεται στο καβούκι του καταναλωτισμού, του ατομισμού και του ωχαδερφισμού και απομονώνει τον εαυτό του απ’ το ενιαίο και αδιαίρετο σώμα του Έθνους. Αυτό είναι προς όφελος του συστήματος και ενάντια προς το συμφέρον της πατρίδας μας. Σκοπός, μέσα από τους εθνικούς αγώνες, είναι η καλλιέργεια ενός πνεύματος αγωνιστικού, ειλικρινούς και αταλάντευτου, γεμάτο αισιοδοξία και δυναμισμό. Η Υπερηφάνεια και η Αποφασιστικότητα επιβάλλεται να διακατέχουν όλους όσους συμμετέχουν σε αυτούς τους εθνικούς αγώνες!

Για άλλους νωρίτερα και για άλλους αργότερα, έρχεται κάποια στιγμή συνειδητοποίησης της ύπαρξης και του σκοπού της ζωής του σε αυτό τον κόσμο. Τότε καθένας τοποθετεί την ύπαρξη του ως στίγμα στο συμπαντικό γίγνεσθαι και προσανατολίζεται σύμφωνα με την καταγωγή, την Ιστορία και την καλλιέργεια της φιλοπατρίας μέσα του. Η ψυχή, η οποία κουβαλάει μέσα της αιώνες ιστορίας, μορφές ηρώων και ποταμούς αίματος που χύθηκαν υπέρ Πίστεως και Πατρίδος, μέσα απ’ το πέρασμά της στην επίγεια ζωή, θα αφήσει το δικό της αποτύπωμα στο ρου της ιστορίας. Οι επιλογές μας, επομένως, θα μας ακολουθούν, είτε ως ερινύες, είτε ως δόξα και ευλογία αν πράξαμε το ορθό και το ηθικό.

Οι "Έλληνες για την Πατρίδα", σαν κάστρο άπαρτο, στέκουμε εκεί ακλόνητοι, στιβαροί και απόλυτα συντεταγμένοι με τους αιώνιους και απαράβατους νόμους, έτοιμο να δεχθεί καθέναν από εμάς, ως ισότιμο μέλος, με αντικειμενικό σκοπό την ενδυνάμωση του Εθνικού Φρονήματος, την χαλύβδωση της Πίστης στα Ιδανικά και τις αξίες της φυλής και της παράδοσης, καθώς και την καλλιέργεια ενός αγωνιστικού πνεύματος, ενάντια στη σύγχρονη τυραννία της παγκοσμιοποίησης.

Κωνσταντίνος Π.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης