"Ψεύτες, προδότες, νεοδημοκράτες!" - Ο Μητσοτάκης φανατικός υποστηρικτής των γυφτοσκοπιανών

  17/09/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε μάχες για εμάς, μάχες για το ευρωπαϊκό μας μέλλον, για τη συμμετοχή μας στο ΝΑΤΟ και είμαι πολύ ευχαριστημένος"

Ζάεφ - 16.9.2020

Με απλά και κατανοητά λόγια, ο γυφτοσκοπιανός πρωθυπουργός Ζάεφ κάρφωσε τον Μητσοτάκη και απέδειξε - πέραν πάσης αμφισβήτησης - πως οι Νεοδημοκράτες είναι και ψεύτες και εθνοπροδότες:

α) Ψεύτες γιατί προεκλογικά ο ίδιος ο Μητσοτάκης "απειλούσε" ότι δεν απεμπολεί το δικαίωμα του βέτο για την ένταξη των Σκοπίων στην Ε.Ε. και διαλαλούσε - προς άγρα ψήφων - ότι είναι αντίθετος στην συμφωνία των Πρεσπών.

β) Εθνοπροδότης γιατί ανέκαθεν ήταν υπέρ της εκχώρησης του ονόματος της Μακεδονίας, έδωσε μάχες υπέρ των γυφτοσκοπιανών και όταν ανέλαβε πρωθυπουργός έκανε τα πάντα για να πείσει τον Μακρόν να άρει το βέτο και το κρατίδιο να ενταχθεί στην Ε.Ε. με το ψευδεπίγραφο και προσβλητικό όνομά του.

Δε φταίει όμως μόνο ο Μητσοτάκης... τα εκατομμύρια των πολιτών που βγήκαν στους δρόμους για την Μακεδονία, πήγαν και ψήφισαν αυτόν τον πολιτικό απατεώνα. Του έδωσαν τη δύναμη να συνεχίσει την προδοσία του έτερου εθνικού ολετήρα Αλέξη Τσίπρα.

Δυστυχώς για όλους αυτούς και ευτυχώς για την Πατρίδα μας, όσοι ήθελαν τον Εθνικισμό των Ελλήνων αδύναμο και περιθωριακό, ηττήθηκαν κατά κράτος! Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του περασμένου Σαββάτου, με μαζική και δυναμική συμμετοχή της Ελληνικής Νεολαίας, έδωσε την πρώτη απάντηση στους "ψεύτες, προδότες νεοδημοκράτες" και τα σταλινικά ανδρείκελα του Σύριζα. Τίποτα δεν έχει τελειώσει για την Μακεδονία μας. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα θα υπερασπιστούν μέχρι το τέλος την Ιστορία, την Εθνική Μνήμη και την Ελλάδα!

https://www.youtube.com/watch?v=FnHwf3lRHBs


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης