Aκυβέρνητο καράβι η Πατρίδα μας

Έλληνες  06/07/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η χώρα πλέον είναι πλοίο ακυβέρνητο, γιατί έχει έναν καπετάνιο εντελώς ανίκανο και φαύλο. Δεν υπάρχει ούτε ένας κυβερνητικός τομέας που να μην “μπάζει νερά”. Η Πατρίδα μας από θαύμα επιπλέει ακόμη και δεν έχει βουλιάξει.

Οι «άριστοι» του κράτους των Αθηνών, έκαναν τα πάντα για να καταστρέψουν την ομορφότερη Πατρίδα του κόσμου. Εάν είχαν μία επιχείρηση, αυτή θα είχε διαλυθεί από τη δημιουργία της. Και φτάσαμε πλέον σε ένα σημείο όπου οι τούρκοι ρυθμίζουν την πολιτική στην Ελλάδα. Το όραμα της «γαλάζιας πατρίδας», άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά στην ΕΕ με το «τουρκικό Αιγαίο» (Turkaegean) μετά την έγκριση από την αρμόδια επιτροπή. 

Κι η ελλαδική κυβέρνηση, αφού προκλήθηκε ο σχετικός διαδικτυακός θόρυβος, αποφάσισε να κάνει διάβημα διαμαρτυρίας, εμπαίζοντας για άλλη μια φορά το λαό ότι δήθεν ενδιαφέρεται. Για όσους δεν γνωρίζουν από διπλωματία, το διάβημα διαμαρτυρίας γίνεται από μία χώρα σε μία άλλη, όταν η δεύτερη αδικεί την πρώτη. Το μόνο που ξέρει να κάνει η κυβέρνηση των Αθηνών, είναι διαβήματα διαμαρτυρίας. Και εκείνο που ξέρουν τα άλλα κράτη όταν η Αθήνα κάνει διάβημα διαμαρτυρίας, είναι να την αγνοούν. Κι αυτό, γιατί η κυβέρνηση των Αθηνών κατάφερε να είναι ο παρίας της ΕΕ και του ΝΑΤΟ.

Πρόσφατα, απελάθηκαν από τη Ρωσία 8 Έλληνες διπλωμάτες εξ αιτίας του ότι ο Μητσοτάκης επιμένει να εξοπλίζει Ουκρανούς νεοναζί κατά της Ρωσίας. Κι η κυβέρνηση των Αθηνών προέβη σε διάβημα διαμαρτυρίας. Εννοείται πως ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, ούτε καν μπήκε στον κόπο ν’ ασχοληθεί. Πού πήγε αυτό το διάβημα; Εκεί ακριβώς πήγε και το διάβημα διαμαρτυρίας προς την Τουρκία για το «Turkaegean». Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο τούρκος ασκεί και αντιπολίτευση στο Μητσοτάκη, ζητώντας από τον ελληνικό λαό να τον μαυρίσει στις επόμενες εκλογές.

Δυστυχώς αυτή η βουλή έχει μόνο συμπολίτευση. Κάποιες ασήμαντες διαφωνίες είναι “νά 'χαμε να λέγαμε”. Εκεί ακριβώς κατάντησε τη χώρα το άθλιο πολιτικό καθεστώς. Να έχει κυβέρνηση ανίκανη και φαύλη και αντιπολίτευση τους τούρκους. Και σε όλα αυτά, το Μαξίμου αντιδρά με την ίδια πάντα τακτική: «δεν είδα, δεν άκουσα, δεν ξέρω». Η λέξη «ευθύνη» είναι άγνωστη για την κυβέρνηση. Το ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι ο Ερντογάν ξέρει τι λένε οι αληθινές δημοσκοπήσεις. Ξέρει ότι η ΝΔ έχει πέσει στα τάρταρα. Το ίδιο και τα υπόλοιπα κόμματα της βουλής. Κι επειδή το ξέρει, προβλέπει και τα αποτελέσματα των επερχόμενων εκλογών. Οι δηλώσεις του αυτές θα γίνουν διθύραμβος για τα τουρκικά ΜΜΕ αλλά και για τον ίδιο, ο οποίος θα κομπάζει ότι ο Ελληνικός λαός έκανε αυτό που εκείνος του είπε να κάνει. Κι αυτό θα είναι το πιο ισχυρό πλήγμα για τη χώρα μας.

Τι πρέπει να γίνει; Αφού αφυπνιστεί ο λαός, να στηρίξει το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ για μια Εθνική Κυβέρνηση!

Δημήτριος Βαλασίδης

Συνταγματάρχης εα-Οικονομολόγος, ΜΒΑ-Συγγραφέας

Μέλος του Πανελληνίου Πολιτικού Συμβουλίου και Τομεάρχης Δημόσιας Διοίκησης Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Υποψήφιος βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης