Απαξίωση και αδιαφορία για τους 170.000 κυνηγούς

  14/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παιδιά ενός κατώτερου θεού αποδεικνύεται πως είναι για την κυβέρνηση οι 170.000 κυνηγοί και οι οικογένειές τους, οι χιλιάδες εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο τομέα και οι εκατοντάδες Θηροφύλακες, οι οποίοι πληρώνονται αποκλειστικά και μόνο από τους κυνηγούς. Η κυβέρνηση συνεχίζει αυτήν την κοροϊδία με τον αποκλεισμό των κυνηγών από την δραστηριότητά τους και με έναν τρόπο απολύτως εξοργιστικό, μεταθέτοντας τις ευθύνες ο ένας στον άλλον.

Είχαμε γράψει και πριν από λίγες ημέρες για την προσπάθεια και τον αγώνα που έδωσαν οι κυνηγοί βήμα βήμα για την άρση της συγκεκριμένης απαγόρευσης. Τεκμηριωμένα και με επιχειρήματα! Η απάντηση που πήραν ήταν αρνητική. Και ο υπεύθυνος έχει μόνο ένα όνομα: Νέα Δημοκρατία!

Είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε ακριβώς ποιοι είναι αντίθετοι, τι έχει ειπωθεί όλο αυτό το διάστημα ακόμα και τις ειρωνείες του Χαρδαλιά για την πανάρχαιη αυτή μέθοδο συλλογής τροφής. Οι κυνηγοί γνωρίζουν και η μεγάλη τους οικογένεια βράζει. Τα αντίμετρα έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται με τους εκατοντάδες κυνηγετικούς συλλόγους να αποσύρουν τους εθελοντές τους από την Πολιτική Προστασία αλλά και αναβάλλοντας επ αόριστον τα συνεργεία δίωξης αγριόχοιρων.

Οι ανακοινώσεις είναι σκληρές εναντίον της κυβέρνησης, αλλά απολύτως δικαιολογημένες. Γιατί, στην αδικία μόνο δυναμικά μπορείς να αντιδράσεις. Είναι σίγουρο ότι έχουμε ακόμη να δούμε πολλά. Οι ανθέλληνες, αριστεροί ή φιλελεύθεροι, μισούν οτιδήποτε έχει σχέση με τις ρίζες μας. Το κυνήγι, τους αγρότες, την παράδοση, την αγάπη για τους τόπους καταγωγής μας. Στην διάλυση που επιδιώκουν θα μας βρουν σύσσωμους απέναντί τους.

Εάν στην κυβέρνηση είχαν καταλάβει τον πραγματικό ρόλο των κυνηγετικών οργανώσεων δεν θα αντιμετώπιζαν με τέτοιο υποκριτικό και άδικο τρόπο τους 170.000 κυνηγούς της χώρας. Παραμένουμε στο πλευρό των κυνηγών, θα είμαστε αρωγοί σε κάθε προσπάθεια που κάνουν για την συνέχιση της δραστηριότητάς τους και απέναντι σε «Χαρδαλιάδες» έχουμε να δηλώσουμε μόνο το εξής: Οι κυνηγοί, πέραν κάποιων μεμονωμένων περιπτώσεων, τηρούν τα παράλογα μέτρα και σέβονται την απαγόρευση του κυνηγίου. Η απάντηση, όμως στις κάλπες, θα είναι οδυνηρή για εσάς!

Χ.Μ.

Μέλος Κυνηγετικού Συλλόγου Καλλιθέας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης