Αδιανόητο: Άφησαν ελεύθερους τους κατασκόπους!

  13/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Κλείστε ΤΩΡΑ τα τουρκικά προξενεία Κομοτηνής και Ρόδου

«Το έκανα για την πατρίδα μου» ομολόγησε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για κατασκοπεία στην Ρόδο.

Σύμφωνα με το CNN ο 56χρόνος συλληφθείς για κατασκοπεία ομολόγησε ότι ο υπάλληλος του τουρκικού προξενείου τον στρατολόγησε και του ζητούσε να του μεταφέρει πληροφορίες για το ποτέ αλλάζει η φρουρά στο Καστελόριζο, τα νούμερα που αναγράφονται στα πολεμικά πλοία που ήταν το καλοκαίρι στην περιοχή, να τα βγάζει φωτογραφίες και να του περιγράφει ακριβώς τι έχουν πάνω.

Επίσης του ζητούσε, όταν ως επιβάτες στο πλοίο ήταν στρατιωτικοί να προσπαθεί να κρυφακούει τις συνομιλίες τους και να τους απαθανατίζει με το κινητό του.

Οι συναντήσεις των δυο ανδρών γίνονταν σε καφενεία της Ρόδου και ο 56χρόνος υποστηρίζει ότι δεν εισέπραττε χρήματα αλλά ότι το έκανε γιατί ο 35 χρόνος τον είχε πείσει ότι ήταν υποχρέωση τους να βοηθούν τη χώρα της Τουρκίας.

Οι ελληνικές αρχές προσπαθούν να διακριβώσουν το κατά πόσον το δίκτυο των κατασκόπων είχε στρατολογήσει και άλλα μέλη, ενώ κάνεις δεν ξέρει πόσες και τι είδους πληροφορίες έχουν διαρρεύσει προς την Τουρκία.

Ηγετικό ρόλο και ενορχηστρωτής του δικτύου κατασκοπείας φέρεται να είναι το παράνομο προξενείο στην Κομοτηνή, το οποίο εδώ και δεκαετίες απεργάζεται την Κοσσοβοποίηση της Θράκης και την αποσταθεροποίηση της χώρας μας. Δεκαετίες τώρα δρουν ανενόχλητοι καθώς το ελλαδικό κράτος παρακολουθεί χωρίς να αντιδρά και να πράττει το αυτονόητο: Να βάλει λουκέτο στο παράνομο προξενείο πριν να είναι πολύ αργά. Κάτι το οποίο ο επικεφαλής του κινήματος μας καλεί τους κυβερνώντες να κάνουν ανελλιπώς τα τελευταία χρόνια.

Αντ' αυτού οι ελλαδικές κυβερνήσεις διαχρονικά όχι μόνο κωφεύουν αλλά διορίζουν σκανδαλωδώς στις απόρρητες επιτροπές άμυνας, ανθρώπους που συνδέονται άμεσα με το τουρκικό προξενείο!!! Όταν μάλιστα ο Ηλίας Κασιδιάρης τους ξεμπρόστιασε μέσα στη Βουλή των Ελλήνων, έσπευσαν να τον παραπέμψουν στην Επιτροπή Δεοντολογίας και να του επιβάλουν πρόστιμο. Το πλήρωμα του χρόνου ήρθε και για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε για τα λεγόμενά του.

Τώρα πια, η Ελλάδα βρίσκεται σε κίνδυνο γιατί οι ελληνικές κυβερνήσεις απέτυχαν να προβλέψουν το προφανές, ότι δηλαδή η Τουρκία χρησιμοποιεί τα προξενεία της ως κέντρα κατασκοπείας, δολιοφθοράς και αποσταθεροποίησης και κανείς δεν παίρνει την απόφαση να τους σταματήσει.

Παράλληλα αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει στους Έλληνες πολίτες το γεγονός ότι ο 35χρονος υπάλληλος του τουρκικού προξενείου αφέθηκε ελεύθερος από τις ελληνικές αρχές. Σε οποιοδήποτε ευνομούμενο κράτος αυτή την στιγμή θα κρατούνταν σε άκρως απόρρητη περιοχή και δεν θα έβγαινε από εκεί εάν δεν έδινε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για το δίκτυο κατασκόπων που έστησε, στο ελληνικό κράτος.

Να τονίσουμε ότι, σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 148 παρ. 2 του Ποινικού Κώδικα, από τη στιγμή που προέκυψε ότι οι δύο συλληφθέντες είχαν σκοπό να διαβιβάσουν σε άλλους (εν προκειμένω στην Τουρκία) τα κρατικά απόρρητα που περιήλθαν στην κατοχή τους, τότε η πράξη τους συνιστά κακούργημα και είναι προφανές ότι θα έπρεπε να κρατηθούν μέχρι την απολογία τους και εν συνεχεία να προφυλακιστούν!

Αυτά τα αδιανόητα πράγματα δεν συμβαίνουν ούτε σε χώρες του τρίτου κόσμου. Ακόμα και για αυτές η εθνική ασφάλεια είναι απόλυτη προτεραιότητα. Εδώ όμως φαίνεται πως ο μοναδικός εχθρός του πολιτικού κατεστημένου είναι οι Έλληνες εθνικιστές.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης