Τα πρόσφατα γεγονότα στην Μητρόπολη Αθηνών και ο συμβολισμός τους

  04/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το ορισθέν πρόσωπο στο ανώτατο πολιτειακό αξίωμα της Ελληνικής Δημοκρατίας συμβολικά αποτυπώνει την κατάσταση και τις ιδεολογικές κατευθύνσεις της άρχουσας ελίτ, που η δήθεν λαϊκή βούληση τοποθέτησε στη νομή της εξουσίας. Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου απορρίπτει το σταυρό της Ορθοδοξίας, της επικρατούσας δηλαδή θρησκείας του κράτους, αρνείται την ανάκρουση του Εθνικού ύμνου σε επίσημες εκδηλώσεις, αφαιρεί τα εθνικά σύμβολα από χώρους και "φωτογραφίες" ορισμού της Εθνικής κρατικής υπόστασης.

Και επιπλέον, συγγράφει σε αριστερίστικου προσανατολισμού φυλλάδες άρθρα αποδόμησης του εθνοκεντρικού χαρακτήρα του κράτους και υπέρ της εκφυλιστικής παγκοσμιοποιημένης κοινωνίας, λέγοντας λίγο ως πολύ, πως το Έθνος οδηγεί σε ανελευθερία τον άνθρωπο και πως η βούληση του λαού καταπιέζεται από τη δημοκρατική πλειοψηφία!!!

Τι άλλο πρέπει να δούμε λοιπόν για να εξάγουμε συμπεράσματα ως πατριώτες, τόσο όσον αφορά το συγκεκριμένο πρόσωπο, και την αλλοίωση που επιχειρεί στον ανώτατο δημοκρατικό θεσμό, όσο και σχετικά με τη βούληση και τα πιστεύω αυτών που την επέλεξαν και τη τοποθέτησαν στο θώκο της Δημοκρατίας, αναφορικά με το Έθνος και την Πατρίδα;

Μπ. Χ.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης