ΤΑ ΝΕΑ και το ΕΘΝΟΣ (Μαρινάκης και Σαββίδης) λογοκρίνουν τους ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα!

  05/07/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η στήριξη του Ελληνικού Λαού στους ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα ανάγκασε τους δημοσκόπους να πιουν το πικρό ποτήριο και να μας αναφέρουν στις έρευνές τους. Φυσικά, τα ποσοστά που εμφανίζουν είναι πετσοκομμένα, παρ' όλα αυτά πρόκειται περί ευθείας παραδοχής ότι το κόμμα μας ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ως μοναδική εθνική αντιπολίτευση!

Την ίδια ώρα, τα εκδοτικά συγκροτήματα της διαπλοκής συνεχίζουν τον βρώμικο πόλεμο της αποσιώπησης. Στην σημερινή δημοσκόπηση της Metron Analysis είμαστε και πάλι πρώτο εξωκοινοβουλευτικό κόμμα, ενώ ο Βελόπουλος δεν πιάνει το 3%. ΤΑ ΝΕΑ και το In.gr (δημοσιογραφικός οργανισμός Μαρινάκη) που ανακοίνωσαν τα στοιχεία αυτής της έρευνας ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΛΕΞΗ για τους Έλληνες για την Πατρίδα, ενώ παρουσιάζουν κανονικά το αριστερίστικο απόκομμα Ανταρσύα με μικρότερο ποσοστό από το δικό μας.

Ενώ η Metron Analysis καταγράφει το πετσοκομμένο ποσοστό μας (για να μη διασυρθεί απόλυτα την ημέρα των εκλογών - βλέπε φώτο), όλες οι ιστοσελίδες του ομίλου, που αναφέρονται στην δημοσκόπηση το έχουν εξαφανίσει. Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Την σκυτάλη της συνωμοσίας σιωπής παίρνει το ΕΘΝΟΣ του ομίλου Σαββίδη, που κάνει copy-paste την ανάρτηση του in.gr και ρίχνει επίσης μαύρο στο κόμμα μας.

Και οι αδαείς αντιλαμβάνονται πλέον ότι ο πόλεμος ενάντια στους ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα ενώνει ακόμη και ορκισμένους εχθρούς. Επιχειρηματικά συμφέροντα και πλουτοκράτες που τους χωρίζουν ατελείωτες διαμάχες, ταυτίζονται απόλυτα όταν πρόκειται να χτυπήσουν επικοινωνιακά το κόμμα μας! Όπως ακριβώς ενώνεται ο Τσίπρας με τον Μητσοτάκη στην πολεμική τους ενάντια στη μόνη δύναμη που εκφράζει την Εθνική Αντίσταση των Ελλήνων:

Τους ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης