Λύσσαξαν οι μογγόλοι με τους "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα"!

  12/07/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο στόχαστρο της τουρκικής προπαγάνδας οι "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" μετά την δυναμική μας διαμαρτυρία έξω από την τουρκική πρεσβεία. Οι τούρκοι εκδήλωσαν το ανθελληνικό τους μένος με σειρά κατάπτυστων, υβριστικών δημοσιευμάτων σε βάρος του κόμματός μας και του Ηλία Κασιδιάρη.

Οι μεγαλύτερες εφημερίδες και δίκτυα ενημέρωσης της τουρκίας, όπως η Milliyet, το Timeturk και το Euronews-Turk μετέδωσαν σχεδόν αμέσως την είδηση με πηχυαίους, ανθελληνικούς τίτλους. Οι μογγόλοι πόνεσαν, γιατί στην Ελλάδα υπήρξε μία και μοναδική φωνή Εθνικής Αντίστασης ενάντια στα βρώμικα σχέδιά τους.

Είναι αξιοσημείωτο ότι η είδηση έκανε τον γύρο της τουρκίας, αλλά δεν προβλήθηκε από κανένα τηλεοπτικό μέσο στην Ελλάδα, ούτε από τις χιλιάδες ιστοσελίδες που χρηματοδοτήθηκαν αδρά από το καθεστώς Μητσοτάκη. Τα ελληνόφωνα τουρκοκάναλα δεν είδαν και δεν άκουσαν τίποτα, σε αντίθεση με τα τουρκόφωνα τουρκοκάναλα!

Δημοσιεύουμε ενδεικτικά μερικούς συνδέσμους για να παρατηρήσετε πόσο συστηματικά ο εχθρός παρακολουθεί τα εν Ελλάδι δρώμενα, στοχοποιεί και υπονομεύει τις δυνάμεις εκείνες που αντιστέκονται στους ύπουλους σχεδιασμούς του. Και οι δυνάμεις αυτές δεν είναι άλλες από τους μάχιμους Εθνικιστές και Πατριώτες, τους ανυπότακτους ΕΛΛΗΝΕΣ που αγωνίζονται για την Πατρίδα!

https://www.milliyet.com.tr/dunya/son-dakika-buyukelcilik-onunde-toplandilar-slogan-atip-turk-bayragini-yaktilar-6257525

https://www.timeturk.com/yunan-asiri-sagdan-ayasofya-tepkisi-turk-bayragini-yaktilar/haber-1559140

https://www.islammedya.com/ayasofya-karari-yunanistan-da-karin-agrisina-sebep-oldu-261928.html

https://tr.euronews.com/2020/07/12/ayasofya-karar-na-tepkili-as-r-sag-yunan-grup-turk-bayrag-yakt


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης