Αφανίζουν το Ελληνικό Έθνος

Έλληνες  06/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Νικολίτσα (Νίκη) Καρβελά,

υποψήφια βουλευτής B1 Βόρειου Τομέα Αθηνών

Ως γνωστόν από το 2015 έως και σήμερα, διετέλεσαν κυβερνήσεις ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ, οι οποίες εκτός του ότι έλαβαν ερήμην του ελληνικού λαού καταστροφικές αποφάσεις για αυτόν χωρίς αυτόν, θρηνήσαμε συν τοις άλλοις και θύματα όπως στο Μάτι και στα Τέμπη. Δεν θα επεκταθώ όμως σε λεπτομέρειες, αφενός διότι οι εγκληματικές και οι προδοτικές ενέργειες τέως και νυν κυβερνώντων είναι πασίγνωστες και αφετέρου διότι δεν θέλω να κουράσω τους αναγνώστες με γνώριμα γεγονότα. Η αλαζονεία, η ασυδοσία και η αισχροκέρδεια ειδικά των νυν κυβερνώντων, έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Έχουμε φτάσει στο χείλος του γκρεμού και δυστυχώς ένα μεγάλο ποσοστό των Ελλήνων δεν το έχει συνειδητοποιήσει ακόμα κι αυτό είναι το λυπηρό της υποθέσεως. Εδώ και 49 χρόνια πληρώνουμε τα δικά μας λάθη και όχι τα λάθη των κυβερνώντων, διότι εμείς ορίζουμε με την ψήφο μας αυτούς που καθορίζουν τόσο το δικό μας μέλλον, όσο και το μέλλον των παιδιών μας. Εμείς λοιπόν είμαστε οι υπαίτιοι και οι υπόλογοι της ψήφου και των πράξεών μας, για αυτούς που επιλέγουμε να χειραγωγούν τόσο εμάς όσο και τις ζωές μας, να υφαρπάζουν το βιός μας (βλ. πλειστηριασμοί) και να αφαιμάζουν τον ιδρώτα μας.

Όλοι αυτοί που μας κυβερνούν έχουν κάνει όμως ένα τραγικό λάθος. Λάθος το οποίο θα πληρώσουν στις επερχόμενες εκλογές. Και το λάθος αυτό είναι ότι δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι τους επιλέγουμε για να υπηρετούν εμάς και το συμφέρον της Ελλάδος και όχι για να υπηρετούμε εμείς αυτούς. Οι αλαζόνες κυβερνώντες, τέως και νυν, το μόνο που έχουν μάθει να υπηρετούν και είναι ταγμένοι στο βωμό αυτού, είναι το χρήμα. Με τη μόνη διαφορά όμως ότι το χρήμα που υπεξαιρούν και η περιουσία που ξεδιάντροπα ξεπουλούν εξυπηρετώντας ξένα συμφέροντα, δεν ανήκει σε αυτούς, αλλά στον ελληνικό λαό. Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε μια σπιθαμή ελληνικού εδάφους στον εχθρό! Σύνορα υπάρχουν! Όπως υπάρχουν σε κάθε υγιή χώρα που τα προστατεύει με νύχια και με δόντια.

Δε δύναται χώρες με χαμηλότερη υπόσταση της Ελλάδος να διεκδικούν την Εθνική τους κυριαρχία κι εμείς ως Έλληνες που διδάξαμε σε όλο τον κόσμο τη γλώσσα, τους νόμους και τον πολιτισμό από αρχαιοτάτων χρόνων, να αδρανούμε με αποτέλεσμα να φαινόμαστε ότι είμαστε οι τελευταίοι των τελευταίων. Το τρίπτυχο πατρίς - θρησκεία - οικογένεια δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να επιτρέψουμε να χαθεί. Το χρωστάμε τόσο στους προγόνους μας όσο και στα παιδιά μας. Είναι επιτακτική ανάγκη να το διατηρήσουμε διότι μόνον έτσι θα είμαστε σε θέση να το διαδώσουμε στις επόμενες γενεές έτσι ώστε να μην εξαλειφθεί η ιστορία του Ελληνικού γένους, που διακαώς προσπαθούν να εξαφανίσουν οι εθνομηδενιστές εχθροί της Ελλάδος και των Ελλήνων!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης