Άγιοι Θεόδωροι: ”Η λεηλατημένη στρατιωτική εκκλησία της Θεσσαλονίκης”

Έλληνες  11/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τραγική είναι η εικόνα εγκατάλειψης της στρατιωτικής εκκλησίας των Αγίων Θεοδώρων, που βρίσκεται στο στρατόπεδο Ζιάκα της συμπρωτεύουσας.

Σε μήνυμά του ο απόστρατος Συνταγματάρχης του Μηχανικού, Χρήστος Μπουρδούβαλης, ο οποίος έχει αναλάβει προσωπικά όλες τις επαφές, προωθώντας το θέμα της διάσωσης της εκκλησίας, αναφέρει χαρακτηριστικά για τον ιερό ναό:

”Σήμερα είναι λεηλατημένη και κακοποιημένη από τους ναρκομανείς. Τα υπολείμματα της Αγίας Τράπεζας, το οριζόντιο σπασμένο μάρμαρο χρησιμοποιείται για την λήψη κοκαΐνης από νέα παιδιά.! Συχνά μέσα στον ναό υπάρχουν ακαθαρσίες, φωτιές, σκουπίδια, σύμβολα σατανιστικά σε τοίχους, σκουπίδια και διάσπαρτες σύριγγες παντού!!

Έχει εγκαίνια (θυρανοίξια) ως ναός από τον προηγούμενο Μητροπολίτη Νεαπόλεως Σπυρίδωνα. Ο σημερινός Επίσκοπος κκ Βαρνάβας έχει ενημερωθεί για την συνεχή βεβήλωση της εκκλησίας , ΟΜΩΣ, δεν έχει γίνει το παραμικρό, έτσι νομίζω. Επανειλημμένα έχω ενοχλήσει όλους, δηλαδή ΓΕΕΘΑ, Υπουργείο Άμυνας, Μητροπολίτη, Διευθυντή Θρησκευτικού του ΓΕΣ, Διευθυντή Θρησκευτικού Γ ΣΣ, τους δύο Δημάρχους της περιοχής, όλους τους βουλευτές Θεσσαλονίκης, τον κ Περιφερειάρχη……”

Δείτε φωτό και βίντεο καθώς και την απάντηση του ΓΕΕΘΑ:

ΠΗΓΗ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης