Αγώνας το 2022, Αγώνας και το 2023

Έλληνες  30/12/2022  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τέλος, λοιπόν, για το 2022, ένα έτος που θα θυμόμαστε για αρκετά χρόνια, κυρίως για το ξεκίνημα του πολέμου στην Ουκρανία και το άνοιγμα μιας νέας ιστορικής φάσης για ολόκληρη την υφήλιο.

Το 2022 κλείνει στην Χώρα μας μέσα σε ένα γκρίζο φόντο που το χαρακτηρίζει το τέλμα, η προχωρημένη σήψη, τα σκάνδαλα των υποκλοπών, το άρωμα - δυσοσμία Καϊλή, το συνεχιζόμενο ξεπούλημα των Εθνικών θεμάτων μας, η κυνική ιδιοτέλεια του πολιτικού συστήματος. Και επειδή βεβαίως βρισκόμαστε ουσιαστικά σε προεκλογική περίοδο, πέφτουν και κάποια επιδόματα - ελεημοσύνη σε ορισμένα τμήματα της κοινωνίας. Αυτό είναι το «ντεκόρ» της γενικής κατηφόρας και συρρίκνωσης βασικών ποιοτικών στοιχείων (που φυσικά έχουν και ποσοτική διάσταση), όπως κυριαρχία, οικονομία, πληθωρισμός, «κόκκινα δάνεια» και αύξηση επιτοκίων, τιμάριθμος, αλλά και κοινωνική συνοχή, ελπίδα, μέλλον, πολιτισμός και τόσα άλλα.

Με μια λέξη, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η κατάσταση από κάθε πλευρά μοιάζει, και ουσιαστικά είναι, μπλοκαρισμένη. Εθνικά και Κοινωνικά, με αφόρητες πιέσεις από τον εν ενεργεία και σε πλήρη εξέλιξη «μεγάλο αναδασμό», ο οποίος εμπλέκει την περιοχή και την Χώρα μας. Με ένα εγχώριο πολιτικό σκηνικό στομωμένο και αποστειρωμένο, υπό την έννοια της μη δυνατότητας να εκφραστεί πραγματικά ο Λαός. Συν τοις άλλοις, είναι ιδιαίτερα νοσηρό και αρρωστημένο, βουτηγμένο στην σαπίλα και την διαφθορά και εξασκημένο στο μεγάλο και αδιάκοπο ψέμα.

Μπλοκαρισμένη και σημαδεμένη κατάσταση, με μια ιθύνουσα τάξη αποτελούμενη από μερικές οικονομικές και πολιτικές ελίτ που συνέδεσαν και συνεχίζουν να συνδέουν τα ιδιοτελή συμφέροντά τους με ό,τι παραγγείλουν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η ΕΕ και με ό,τι συμφωνηθεί με την Τουρκία. Με ψυχρό κυνισμό και πλήρη αδιαφορία για το μέλλον του Τόπου.

Όμως, την Ιστορία, την Πραγματική πρόοδο, την πορεία προς την Ελευθερία, το Καλύτερο Αύριο, την Ευημερία, την Εθνική Κυριαρχία, την Κοινωνική Δικαιοσύνη, την κουβαλούν στους ώμους τους οι πιο Συνειδητοποιημένοι και Αποφασισμένοι Έλληνες. Όπως δεν τελειώνει ποτέ η Ιστορία, έτσι δεν τελειώνει, δεν παγώνει ποτέ και ο χρόνος. Παρόλο που συνεχώς σκοτεινιάζει ο ορίζοντας, συγχρόνως και με αντιφατικό τρόπο, με μεγάλο κόστος, αλλά αδιαμφισβήτητα, ό,τι κι αν λένε περί του αντιθέτου τα διάφορα καθεστωτικά φερέφωνα, επωάζονται τα στοιχεία μιας νέας Εθνικής Πολιτικής Αντίστασης. Και αυτό αποτελεί το πιο ελπιδοφόρο στοιχείο για το Έθνος των Ελλήνων, για την επιβίωση της Πατρίδας και του Λαού, για να μπει ένας αποφασιστικός φραγμός στα νέα αντεθνικά και αντιλαϊκά σχέδια που έρχονται με φόρα.

Ο Αγώνας, λοιπόν, που κάναμε ως Έλληνες Εθνικιστές το 2022 θα ενταθεί πολύ περισσότερο και το 2023.

Γιώργος Μάστορας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης