Ακραίες και αντιδημοκρατικές οι μεθοδεύσεις του πρωθυπουργού

Έλληνες  01/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ακραίες και αντιδημοκρατικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι μεθοδεύσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος προαναγγέλλει αντισυνταγματικές νομοθετικές ρυθμίσεις προκειμένου να μείνει εκτός εκλογικής διαδικασίας το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αναπτύσσουν ιδιαίτερα μεγάλη δυναμική σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και εισερχόμαστε σίγουρα στο Κοινοβούλιο με τη θέληση του ελληνικού λαού, που θα προκύψει στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Φωτογραφίζουν ως εγκληματική οργάνωση το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που έχει καταθέσει όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ίδρυσή του στον Άρειο Πάγο και μπορεί να συμμετάσχει νόμιμα στις Εθνικές εκλογές.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι επικίνδυνος και αδίστακτος να μας αποκαλεί εγκληματική οργάνωση όταν η ίδια η ΝΔ είναι βουτηγμένη στα σκάνδαλα, όταν δεν υπάρχει καμιά προστασία στα σύνορα της Πατρίδας μας, όταν οι ίδιοι τους βουτηγμένοι στον βούρκο των σκανδάλων κάνουν κατάχρηση δημόσιου χρήματος και πολλά ακόμα που επισύρουν βαρύτατα ποινικά αδικήματα.

 Οι πρακτικές στελεχών, ευρωβουλευτών και βουλευτών της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ οδηγούν σε ένα συμπέρασμα, αυτό του ορισμού της εγκληματικής οργάνωσης.

Τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την χειμαρρώδη άνοδό μας στις επικείμενες εκλογές αυτές.

Με την επιδιωκόμενη αυτή παραβατική πρωτοβουλία κατά της δημοκρατικής συνταγματικότητας στη χώρα με σκοπό να βγάλει εκτός νόμου το Εθνικό κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ, η πολιτειακή ζωή της χώρας με ηθικό αυτουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη θα σπείρει ανέμους και θα θερίσει θύελλες.

Ούτε βήμα πίσω μέχρι να αποκατασταθεί η εύρυθμη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος!

Αυτές οι μεθοδεύσεις θα μας βρουν απέναντί τους, όπως και τον ελληνικό λαό! Τα υπόλοιπα στην κάλπη.

Τσάμη Βασιλική,

Υποψήφια Βουλευτής Πέλλας


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης