Ανακοίνωση: Απάντηση στην ευθεία προσβολή του πολιτεύματος και της λαϊκής κυριαρχίας από την αντισυνταγματική τροπολογία

Έλληνες  04/02/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Τον Μάιο του 2022 το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ διοργάνωσε με τεράστια επιτυχία το συνέδριό του, με παράλληλες εκδηλώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη εκλέγοντας με απόλυτα δημοκρατικές και διαφανείς διαδικασίες το Εκτελεστικό του Συμβούλιο, το οποίο απαρτίζεται από διαπρεπείς Έλληνες και Ελληνίδες, οι οποίοι έχουν φτάσει στην κορυφή της ιεραρχίας στο γνωστικό τους αντικείμενο.

Τα συστημικά μέσα σκοπίμως διαστρεβλώνουν την αλήθεια και αποκρύπτουν τα πραγματικά περιστατικά, διότι πολύ απλά εκθέτουν τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις στον μέγιστο βαθμό. Η τροπολογία που προσπαθεί να περάσει η Νέα Δημοκρατία αποτελεί όνειδος τόσο για το πολιτικό όσο και για το δικαστικό μας σύστημα και είναι σίγουρο ότι θα καταρρεύσει με πάταγο στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια διασύροντας την χώρα μας για πολλοστή φορά στην διεθνή κοινή γνώμη.

Επίσης, προσβάλλει βάναυσα την ομαλή λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και της λαϊκής κυριαρχίας και αυτό είναι κάτι που όχι μόνο δεν θα γίνει επιτρεπτό, αλλά θα αντιμετωπιστεί θεσμικά με κάθε νόμιμο μέσο επισύροντας βαρύτατες ποινικές ευθύνες για όσους εμπνεύστηκαν -χρησιμοποιώντας τις θέσεις εξουσίας που κατείχαν- αυτό το ανοσιούργημα. Από εδώ και στο εξής καμία πρόκληση δεν θα μένει αναπάντητη, γι' αυτόν τον λόγο ετοιμάζονται ήδη αγωγές από το νομικό μας τμήμα σε όσους μας αποκαλούν εγκληματίες και ναζιστές, προσβάλλοντας βάναυσα τις προσωπικότητες των στελεχών -αλλά και των ψηφοφόρων μας- καθώς επίσης και το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στα συστημικά ΜΜΕ ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ λειτουργεί απόλυτα δημοκρατικά, έχοντας εκλέξει το Εκτελεστικό του Συμβούλιο και όλα τα υπόλοιπα όργανα του κόμματος με ψηφοφορίες, κάτι που δεν φαίνεται να γίνεται στη Νέα Δημοκρατία των... εκβιασμών και των υποκλοπών. Μάλλον στον γαλάζιο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκονται οι αχυράνθρωποι και οι αυλικοί...

Το Εκτελεστικό Συμβούλιο


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης