Ανακοίνωση: Ομολογία Μητσοτάκη: «Το κόμμα των ΕΛΛΗΝΩΝ μπαίνει στη Βουλή με μεγάλο ποσοστό!»

Έλληνες  15/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ο Μητσοτάκης προανήγγειλε νομοθετική πρωτοβουλία για να μείνει εκτός Βουλής το κόμμα μας αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπούνται στη Βουλή εγκληματικές οργανώσεις»

Ξεκινώντας από το γεγονός ότι δεν τολμάει να αναφέρει ούτε το επίσημο όνομα του κόμματος, βγάζουμε τρία πολύ κρίσιμα συμπεράσματα:

  1. Ομολογεί ευθέως ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα είναι σίγουρα στην επόμενη βουλή και για αυτόν τον λόγο θα πρέπει να εξαντληθούν τα συνταγματικά περιθώρια (αγνοώντας παντελώς την Λαϊκή βούληση) ώστε να το αφήσουν εκτός. Για τον Μητσοτάκη και την κουστωδία του, οι πολίτες είναι καλοί και η Δημοκρατία λειτουργεί μόνο όταν ψηφίζουν τους ίδιους.
  2. To Eθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ έχει καταθέσει το καταστατικό του στο αρμόδιο τμήμα του Άρειου Πάγου, έχει κάνει το συνέδριό του εκλέγοντας τα κομματικά του όργανα και δεν χρωστάει ούτε μισό Ευρώ σε ιδιώτες και Ελληνικό δημόσιο. Εγκληματικές οργανώσεις -δυστυχώς- εκπροσωπούνται ήδη στο Ελληνικό κοινοβούλιο, με τα χρέη των ΝΔ και ΠΑΣΟΚ να ξεπερνούν το μισό δισεκατομμύριο ευρώ και πλήθος στελεχών τους να εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα, είτε παίρνοντας μίζες από την siemens και από άλλες πολυεθνικές, είτε ασελγώντας σε μικρά παιδιά και παρακολουθώντας τους πάντες.
  3. Καμία αναφορά σε "εγκληματική οργάνωση" δεν θα γίνεται ανεκτή. Ήδη το νομικό μας τμήμα ετοιμάζει τις απαραίτητες ενέργειες.

Το Εθνικό Ψηφοδέλτιο θα βρίσκεται κανονικά ανάμεσα στις επιλογές των Ελλήνων στις επόμενες εκλογές, με πλήθος καταξιωμένων πολιτών να το απαρτίζουν.

Εκ της Διοικούσης Επιτροπής


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης