ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις εκλογές της 21ης Μαΐου – Νέος Πρόεδρος ο Ταξίαρχος Δημήτριος Χατζηλιάδης

Έλληνες  26/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετάσχει στις Εκλογές της 21ης Μαΐου με Πρόεδρο τον Καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων – Ταξίαρχο ε.α. κ. Δημήτριο Χατζηλιάδη.

Έπειτα από τα αλλεπάλληλα κυβερνητικά πραξικοπήματα εις βάρος του δημοκρατικού πολιτεύματος, το Πανελλήνιο Συμβούλιο του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ συνεδρίασε εκ νέου και αποφάσισε τη συμμετοχή του κόμματος στις εκλογές της 21ης Μαΐου. Πρόεδρος του κόμματος εξελέγη ο Καθηγητής της ΣΣΕ, Ταξίαρχος Δημήτρης Χατζηλιάδης.

Δήλωση του νέου Προέδρου του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ

Υπηρέτησα ενόρκως την Πατρίδα για δεκαετίες, και σήμερα εισέρχομαι στον πολιτικό στίβο για να συνεχίσω να προσφέρω ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου στο Έθνος των Ελλήνων. Μας περιμένει ένας πολύ κρίσιμος αγώνας για την Πατρίδα και τη Δημοκρατία.

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημήτριος Χατζηλιάδης γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι απόγονος του Μακεδονομάχου Καπετάν Γέρμα και είναι Ταξίαρχος εν αποστρατεία. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων και αποστρατεύθηκε με τον βαθμό του Ταξιάρχου. Υπηρέτησε την Πατρίδα από πολλές θέσεις και δεκάδες μονάδες σε ολόκληρη την χώρα. Γνωρίζει άπταιστα τρεις ξένες γλώσσες και έβγαλε δεκάδες σχολεία των Ενόπλων Δυνάμεων. Έχει έντονο συγγραφικό έργο με μελέτες, διατριβές και δημοσιευμένα άρθρα με σημαντικότερα: 1. Διατριβή επί πτυχίω στη ΑΣΠ : «Σύγχρονα Συστήματα Επιτηρήσεως Πεδίου Μάχης», 2. Διατριβή επί πτυχίω στην ΣΕΘΑ: «Αναβάθμιση Συστήματος Επιτήρησης Συνόρων», 3. Μελέτη επί πτυχίω στη ΣΕΘΑ: «Ορυκτός Πλούτος Ελλάδος», 4. Άρθρα στο Περιοδικό ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ : 2000 – 2001 α. « Τηλεχειριζόμενοι αισθητήρες (REMS)”. β «ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ». γ « Επιτήρηση από τον αέρα με αερόστατα», 5. Εγχειρίδιο εκστρατείας « ΕΕ 7 – 213. Αντιαεροπορικό Πυροβόλο ZU 23», 6. «Θεωρία Ανυσματικών Διοπτρών» Μετάφραση από τα Γερμανικά. Αφορά σκοπευτικά Α/Α πυρ/λου ZU – 23. Συμμετέχει ως ενεργό μέλος σε πολλές ενώσεις και συλλόγους και έχει λάβει Έπαινο το 2020 από τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό για 123 Αιμοδοσίες, δείγμα της έντονης προσφοράς του στο κοινωνικό σύνολο. Είναι Πρόεδρος στην Ένωση Συμμάχων Πολεμιστών Μακεδονικού Μετώπου.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης