Κυβέρνηση προδωτών και απατεώνων: Σκάνδαλο Τσάφου μετά το Δοξιάδη

Θλιβερές οι επιλογές του Μητσοτάκη στον -δήθεν- ανασχηματισμό, αφού τα πρόσωπα που επέλεξε δέχονται πυρ ομαδών από την αντιπολίτευση αλλά και από τους ίδιους τους Έλληνες πολίτες.

Ο γνωστός Δοξιάδης της εταιρείας Απόλλων και της Solidarity Now, υβριστής των πολιτών που διαδηλώνουν για τα Τέμπη αλλά και για τους υποχρεωτικούς εμβολιασμούς παλαιότερα, παραιτήθηκε μόλις μια μέρα μετά την ορκωμοσία του, παίρνοντας σαν “παράσημο” τον τίτλο του πιο βραχύβιου Υπουργού της μεταπολίτευσης.

Σήμερα, σάλος έχει δημιουργεί και με τον Υφυπουργό Ενέργειας Νίκο Τσάφο, ο οποίος από την ασφαλή έδρα των Ηνωμένων Πολιτειών που εργαζόταν σαν αναλυτής, αποκαλούσε τα κατεχόμενα της Κύπρου μας σαν “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρεια Κύπρου” απολογούμενος μάλιστα και λέγοντας ότι ζήτησε συγνώμη και διέγραψε την ανάρτηση.

Εμείς θεωρούμε, ότι τέτοια λάθη από πολιτικό προσωπικό και δη της Ελλάδος είναι ανεπίτρεπτα, ασυγχώρητα και σίγουρα όχι τυχαία. Συνεπώς, μονόδρομος και για αυτόν η παραίτηση, αν και η κυβέρνηση των Α(χ)ρίστων καλύφθηκε από τις δήθεν εξηγήσεις του.

Μοιραστείτε το

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn