Παρέμβαση Χαράλαμπου Γιώτη για τους Ήρωες του Συντάγματος Μακρυγιάννη

  11/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο ΚOΚΚΙΝΟΣ - από το αίμα των Αθώων - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ

ΚΑΙ Η ΝΔ που τιμά τους αγώνες των δολοφόνων της Αριστεράς!

Δεκέμβρης 1944. Μία ακόμη μαύρη σελίδα του έθνους. Η πατρίδα μας έχει χίλια και πλέον θύματα ημερησίως από τους κομμουνιστές που επιχειρούν βιαίως την κατάληψη της εξουσίας. Η χώρα έχει πολλαπλάσιες καταστροφές και θύματα από όσα είχε στον πόλεμο κατά του Άξονα. Ενώ οι «πατριώτες» της Νέας Δημοκρατίας, τιμούν τους αγώνες των δολοφόνων της αριστεράς και δεν χάνουν ευκαιρία να το διατρανώνουν, ενώ ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατέθεσε στεφάνι στο κεφάλι του Σβορώνου, ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 1944.

Την ημέρα της επετείου ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Φάνης Σπανός, επικεφαλής της παράταξης που στήριξε η Νέα Δημοκρατία και αγαπημένο παιδί του Κώστα Μπακογιάννη, αγνόησε την πρόταση για τήρηση ενός λεπτού σιγής για τους ηρωικούς υπερασπιστές των Αθηνών και προτίμησε να τιμήσει τον Ζισκάρ ντ Εστέν.

Δείτε στο βίντεο την αριστερά αλαλαζούσα και το τι επακολούθησε όταν ο περιφερειακός σύμβουλος Στερεάς Ελλάδος, Χαράλαμπος Γιώτης ζήτησε να κρατηθεί ενός λεπτού σιγή για τους ήρωες που υπερασπίστηκαν την Ελευθερία της Αθήνας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης