Παρόντες και στην Αλεξανδρούπολη οι "Έλληνες για την Πατρίδα"-Διαμαρτυρία κατά του Μηταράκη

  10/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η 8η και η 9η Φεβρουαρίου ήταν δύο ημέρες πολιτικά εφιαλτικές για τον υπουργό λαθρομετανάστευσης Νότη Μηταράκη. Στην Ορεστιάδα είδε ολόκληρη η Ελλάδα την «θερμή» υποδοχή που του επεφύλαξαν οι Ακρίτες, ενώ ορισμένοι εκ των συγκεντρωμένων ήταν τόσο εξοργισμένοι που πέταξαν προς το μέρος του ακόμα και ντομάτες και αυγά.

Οι αντιδράσεις των κατοίκων συνεχίστηκαν και χθες στην Αλεξανδρούπολη όπου είχε προγραμματιστεί συνέντευξη Τύπου στο Νομαρχείο. Εκεί, πολίτες πραγματοποίησαν συμβολική διαμαρτυρία διατρανώνοντας την αντίθεσή τους στη δημιουργία νέας δομής στον Έβρο. Μαζί τους και οι Έλληνες για την Πατρίδα.

Οι συναγωνιστές, μαζί με τον υπόλοιπο κόσμο άπλωσαν το πανό και φώναξαν συνθήματα εναντίον των ανθελληνικών πολιτικών του Μηταράκη και της κυβέρνησης κατ’ επέκταση.

Μάλιστα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, ο Χρήστος Κιτσόπουλος μαζί με άλλους συναγωνιστές διαμαρτυρήθηκαν τόσο για την επίσκεψη Μηταράκη, όσο και για την προκλητική του χθεσινή δήλωση ότι θα μεταφέρει στον Έβρο 10.000 μετανάστες.

Όπως ανέφεραν οι ίδιοι: «Θέλει να μας διαλύσει, για τον κόσμο είναι ανεπιθύμητος στον Έβρο. Οι Έλληνες για την Πατρίδα θα αγωνιστούν με κάθε νόμιμο μέσο για να μην περάσει αυτό το ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που συντελεί η κυβέρνηση Μητσοτάκη».


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης