Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη σε Παραπολιτικά

  17/12/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Παραπολιτικά: «Τον Κασιδιάρη για δήμαρχο ονειρεύονται ακόμα οι ακροδεξιοί»

Απάντηση Ηλία Κασιδιάρη: «Ακόμα και μέσα στη φυλακή με ονειρεύονται (ως εφιάλτη) τα χρυσοπληρωμένα παπαγαλάκια του Μαξίμου»

Φαίνεται πώς έχω γίνει ψύχωση για το βαρύ πυροβολικό της οικογένειας Μητσοτάκη, που δεν έχει σταματήσει να μου επιτίθεται, ακόμα και τώρα που το παραδικαστικό της ΝΔ με οδήγησε παράνομα στη φυλακή. Με αφορμή την αποπομπή της αντιδημάρχου Αλεξίας Έβερτ από τον Μπακογιάννη, οι υπάλληλοι της οικογενειοκρατίας Μητσοτάκη βρήκαν και πάλι την ευκαιρία να με συκοφαντήσουν. Αποδεικνύεται για πολλοστή φορά ποιος είναι ο πραγματικός εχθρός της συμμορίας που καταστρέφει την Ελλάδα. Συγκεκριμένα έγραψαν το περασμένο Σάββατο τα Παραπολιτικά: «Διαβάσαμε κάτι περίεργα στο διαδίκτυο, που σχετίζονταν με το δήμαρχο της Αθήνας. Τα περισσότερα προέρχονταν από κάτι τελειωμένους ακροδεξιούς, που προφανώς ονειρεύονται ακόμα τον Κασιδιάρη για δήμαρχο…». Και συνεχίζει ο αρθρογράφος πλέκοντας για χιλιοστή φορά το εγκώμιο του λαθροδημάρχου που τιμώρησε την κα Έβερτ, γιατί « τόλμησε » να μιλήσει ενάντια στο ΚΚΕ και τις ένοπλες παρελάσεις του την 17η Νοεμβρίου.

Η αλήθεια είναι η εξής: Σεβαστό ποσοστό Αθηναίων δημοτών δηλώνει ανοικτά σήμερα πως θα προτιμούσε να ήμουν δήμαρχος στη θέση του Μπακογιάννη. Όχι γιατί οι δημότες αυτοί είναι ακροδεξιοί, αλλά γιατί αναγνωρίζουν πώς θα υπήρχαν πολύ μεγάλες διαφορές στην καθημερινότητά τους, που θα έκαναν τη ζωή τους καλύτερη:

1ον) Οι συνοικίες από την Ομόνοια μέχρι τα Πατήσια, κυρίως κάτω από τις οδούς Αχαρνών και Λιοσίων, θα ήταν Ελληνικές και όχι κακόφημα προάστια του Ισλαμαμπάντ.

2ον) Ο Έλληνας θα είχε προτεραιότητα σε όλους τους τομείς της δημόσιας ζωής. Η ζωή του δεν θα κινδύνευε κάθε φορά που αποφάσιζε να βγει για περίπατο μετά τη δύση του ηλίου.

3ον) Η πλατεία Ομονοίας, η πλατεία Βικτωρίας, ο Άγιος Παντελεήμονας και άλλες-πάλαι ποτέ-πανέμορφες πλατείες και σημεία συνάντησης για τους Αθηναίους, δεν θα είχαν κατακλυστεί από λαθρομετανάστες που ουρούν και αφοδεύουν σε δημόσια θέα.

4ον) Η κλοπή δύο εκατομμυρίων ευρώ από τα ταμεία του Δήμου για το φιάσκο του «μεγάλου περιπάτου» δεν θα είχε γίνει ποτέ. Η παράνομη σπατάλη της περιουσίας του Ελληνικού λαού για να κονομάνε κάτω απ' το τραπέζι τα τρωκτικά της δημόσιας ζωής θα είχε λάβει τέλος.

Σύμφωνα με όλες οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, τα ποσοστά της ΝΔ άρχισαν να μειώνονται, χωρίς όμως να επωφελείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Οι πολίτες αναζητούν μια νέα δύναμη, με θέσεις και πολιτικό λόγο στιβαρό, εθνικό, αληθινό.

Οι «ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα», το κόμμα μας, μπορούν να είναι η ανερχόμενη δύναμη ενάντια στο Σύστημα, ακόμα και με εμένα στη φυλακή.

Οι «ακροδεξιοί» δεν θέλουν απλά δήμαρχο τον Κασιδιάρη, θέλουν να κυριαρχήσει η φωνή της Αλήθειας σε μια ελεύθερη και εθνικά κυρίαρχη Ελλάδα.

Ηλίας Κασιδιάρης

Πολιτικός Κρατούμενος

Επικεφαλής Ελλήνων για την Πατρίδα


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης