Απαξιώνουν την Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων (ΣΣΑΣ)

Έλληνες  17/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει ο Δημήτρης Βαλασίδης

Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ (ΣΣΑΣ) είναι η μόνη παραγωγική σχολή που έχει την έδρα της στη Θεσσαλονίκη, την πρωτεύουσα της Μακεδονίας μας και θεσμικά είναι ισότιμη με τις υπόλοιπες ανώτατες σχολές των ΕΔ.

Μέλη του συνδέσμου αποφοίτων της ΣΣΑΣ, αλλά και γονείς Μαθητών και Μαθητές που φοιτούν σήμερα στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων διαμαρτύρονται για τον αποκλεισμό της ΣΣΑΣ από την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. Δεδομένου ότι θα πάρουν μέρος όλες οι ανώτατες στρατιωτικές σχολές, η απόφαση αυτή εκλαμβάνεται ως υποτιμητική τόσο προς τη Σχολή και τους μαθητές της, όσο και προς τους πολίτες της Θεσσαλονίκης.

Τυχόν οριστικός αποκλεισμός της ΣΣΑΣ από την παρέλαση, παρά το σύσσωμο αίτημα των Μαθητών της για συμμετοχή τους στην παρέλαση, απαξιώνει και την εθελοντική συμμετοχή τους ως φοιτητών Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ που συνέδραμαν και συνδράμουν εθελοντικά στο έργο της Πολιτείας και του ΕΟΔΥ στη μάχη κατά της πανδημίας.

Οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ καλούν την κυβέρνηση να αλλάξει μια τόσο άδικη απόφαση, ο οποία θεωρεί την Βόρεια Ελλάδα περιοχή υποδεέστερη της υπόλοιπης χώρας.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης