Αρχιεπίσκοπος κ.κ. Ιερώνυμος: Ισλαμιστές, άνθρωποι του πολέμου

  19/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

του Συνταγματάρχη εα Δημητρίου Βαλασίδη, Οικονομολόγου, ΜΒΑ-Συγγραφέα.

Μιλώντας για τον καταλυτικό ρόλο της Εκκλησίας και τη συμβολή της στην Επανάσταση του 1821, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος δήλωσε ότι «το Ισλάμ, οι πολίτες του, δεν είναι θρησκεία, αλλά πολιτικό κόμμα και είναι οι άνθρωποι του πολέμου».

Με τον τρόπο αυτό, ο προκαθήμενος της Ορθοδόξου Εκκλησίας έκανε δηλώσεις προς την ορθή κατεύθυνση. Οι δηλώσεις αυτές απευθύνονται κυρίως προς την κυβέρνηση της ΝΔ που συνεχίζει να εποικίζει την Πατρίδα μας με ισλαμιστές και μάλιστα και στην ευαίσθητη περιοχή του Έβρου, δίπλα από τα ελληνοτουρκικά σύνορα. Το “είναι άνθρωποι του πολέμου” είναι η ανατριχιαστική φράση που κανονικά θα έπρεπε να ανησυχήσει το πολιτικό καθεστώς της Πατρίδας μας. Ικανό τμήμα των εποίκων που αποτελούν την “πέμπτη φάλαγγα” είναι βέβαιο, ότι όταν πάρουν εντολή ή όταν διαμορφωθούν οι κατάλληλες γι' αυτούς συνθήκες θα ξεσηκωθούν και τότε θα είναι πολύ αργά.

Οι Έλληνες το έχουν καταλάβει και αντιδρούν δυναμικά, παρά τα αυστηρά περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού. Καιρός να το καταλάβει και ο Μητσοτάκης και η παρέα του πριν θρηνήσουμε ακόμη μια καταστροφή που μπορεί να είναι ολοκληρωτική.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης