Αριστερά τάγματα εφόδου αποπειράθηκαν να κάψουν ζωντανό 15χρονο στο Σύνταγμα

Έλληνες  30/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ

Με αφορμή την επέτειο της τραγωδίας των Ιμίων όπου 3 Έλληνες αξιωματικοί έκαναν την υπέρτατη θυσία προς το Έθνος, η αριστερά επέλεξε για ακόμη μια φορά να δείξει σε όλους το μένος της σε οτιδήποτε έχει σχέση με την πατρίδα και τους ήρωές της.

Με πρωτεργάτες αυτήν τη φορά τους αλληλέγγυους (σε οτιδήποτε αντεθνικό) του ΣΥΡΙΖΑ και με παρόντα κορυφαία στελέχη του όπως ο πρώην Πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης αλλά και έτεροι βουλευτές πραγματοποίησαν μια ‘’αντιφασιστική’’ αντι-συγκέντρωση.

Αποτέλεσμα αυτής υπήρξε όπως αναφέρθηκε στην ιστοσελίδα pronews, ξανά η τυφλή βία με την κάλυψη του ΣΥΡΙΖΑ και η απόπειρα ανθρωποκτονίας ενός 15χρονου παιδιού στο Σύνταγμα όπου αποπειράθηκαν να τον κάψουν ζωντανό με φωτοβολίδες.

Το... έγκλημα του νεαρού παιδιού ήταν ότι τόλμησε να φορέσει μπουφάν με την Ελληνική σημαία μέσα στη χώρα του και αυτό κόντεψε να το πληρώσει με τη ζωή του.


Θα χαρακτηριστεί άραγε εγκληματική οργάνωση ο ΣΥΡΙΖΑ;


Καταδικάζουμε απερίφραστα κάθε μορφή βίας και καλούμε τους αρμόδιους δικαστικούς φορείς να τιμήσουν τον όρκο τους και να βάλουν τέρμα στην αριστερή βία πριν θρηνήσουμε θύματα

Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος

Νεολαία ΕΛΛΗΝΕΣ Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης