Ας βρούμε τη δύναμη και την ταυτότητά μας ξανά!

Έλληνες  12/03/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Ιωάννα Καραδήμα
Δεν έχει σημασία εάν οι πολίτες αυτής της χώρας κοιτούσαν αριστερά ή δεξιά. Σημασία πλέον έχει, ότι χάθηκε η έννοια της Δημοκρατίας στον τόπο όπου γεννήθηκε. Τα δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, έχουν χάσει τον δρόμο τους κάπου μεταξύ του αόρατου εχθρού και της απόλυτης εξουσίας που βιώνουμε από το κράτος Δεσμώτη.

Την ώρα που οι λαθρομετανάστες απολαμβάνουν την ελευθερία τους και τα καλούδια της προδοτικής κυβέρνησης, εσύ Έλληνα, παραδομένος στον φόβο σκύβεις κι άλλο το κεφάλι, σηκώνεις στις πλάτες ευθύνες που δεν είναι δικές σου, απλά σου τις φόρτωσαν κάνοντας σε να πιστέψεις ότι εσύ φταις για την οικονομία που έχει πιάσει πάτο, εσύ φταις που οι λαθροεισβολείς καταλαμβάνουν τις γειτονιές σου, εσύ φταις που έμεινες χωρίς δουλειά, εσύ είσαι η αιτία που είσαι υγιής και δεν είσαι άρρωστος, εσύ φταις για όλα τα δεινά αυτής της χώρας. Ε όχι λοιπόν φτάνει πια! Πέταξε τον ζυγό που σου φόρτωσαν και σήκωσε το κεφάλι όπως αρμόζει σε έναν Έλληνα. Βρες την δύναμη και την ταυτότητά σου, βγες και βροντοφώναξε είμαι Έλληνας χωρίς να ντρέπεσαι για την καταγωγή σου. Βγες και πάρε την ζωή στα χέρια σου. Μην στέκεσαι άλλο απαθής μπροστά στον θάνατό σου. Κρυμμένος πίσω από την ασφάλεια του πληκτρολογίου, τα λόγια αγανάκτησης που εξαπολύεις δεν βρίσκουν τον στόχο σου.
Γι’ αυτά και άλλα πολλά, εγώ κάνω ένα βήμα μπροστά ως Ελληνίδα που αγαπώ την πατρίδα μου και την βλέπω να χάνεται, ως μάνα που θέλει το παιδί της να μεγαλώσει με αξίες και ιδανικά, ως επιχειρηματίας που βλέπει την επιχείρησή της να καταστρέφεται, και χιλιάδες εργαζόμενοι και επαγγελματίες να οδηγούνται στην ανεργία. Αποφασίζω να αγωνιστώ μαζί με τους Έλληνες για την Πατρίδα και τον Ηλία Κασιδιάρη, ώστε επιτέλους οι Έλληνες να γίνουν η προτεραιότητα αυτής της χώρας και να πάψουν να είναι πολίτες β’ κατηγορίας στον τόπο τους.
Ας αφήσουμε τα λάθη του παρελθόντος κι ας αγωνιστούμε όλοι μαζί για να κερδίσουμε όλα αυτά που μας στέρησαν οι ανθελληνικές κυβερνήσεις. Δεν υπάρχει, πλέον, άλλος χρόνος!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης