Αστικά κόμματα και στο βάθος ΕΛΛΗΝΕΣ

Έλληνες  15/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Επί σειρά ετών τα αστικά κόμματα που κυβερνούν την πατρίδα μας επενδύουν στον ατομικισμό. Οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι ελληνικές οικογένειες και οι νέοι, η ρουτίνα της καθημερινότητας αφήνουν μικρό περιθώριο έτσι ώστε να ασχοληθούν με τα κοινά, με αποτέλεσμα ο καθείς να κοιτά την προσωπική του επιβίωση και καλοπέραση κοινώς «την δουλίτσα του». 

Το μακροχρόνιο σχέδιο των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ που ποντάρουν στην αδιαφορία του ανθού της νεολαίας και όχι μόνο, δυστυχώς φαίνεται να πετυχαίνει, με αποτέλεσμα να βρίσκουν χώρο τα διάφορα κομματικά φερέφωνα που επιδιώκουν μόνο στην ιδιοτέλεια. Ένας λαός - έθνος με άποψη και ιδανικά αποτελεί φόβο και απειλή για το σύστημα για το λόγο αυτό γίνεται ό, τι είναι δυνατόν για να απομακρυνθεί το ενδιαφέρον για τον τόπο που ζούμε.

Σε μια κοινωνία που δεν αρμόζει καθόλου με τα πιστεύω μας, τα ιδανικά μας, την ψυχοσύνθεση μας, καλούμαστε να δώσουμε την δύσκολη μάχη ενάντια σε όσους θέλουν μια Ελλάδα μικρή, άμορφη χωρίς ταυτότητα. Ο αγώνας αυτός είναι ανηφορικός γεμάτος εμπόδια παρόλα αυτά δεν είναι μάταιος αλλά δίκαιος. Το ότι οι ιδέες μας είναι σωστές φαίνεται από τα γεγονότα και την ίδια την ιστορία, η οποία μας δικαιώνει μέρα με τη μέρα, καθότι οι εξελίξεις τρέχουν ραγδαία.

Στις εξελίξεις αυτές, όχι μόνο θα είμαστε παρόντες αλλά μέσω του κόμματος μας  «ΕΛΛΗΝΕΣ», με επικεφαλής τον Ηλία Κασιδιάρη, θα προσπαθήσουμε να τις φέρουμε όσο γίνεται στα δικά μας πιστεύω με σκοπό να κερδίσουμε την πατρίδα που όλοι αγαπάμε πίσω.

Κοσμίδης Φώτιος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης