Αντισταθείτε στην ισλαμοποίηση! Ξεκίνησε η λειτουργία του τεμένους στο Βοτανικό

  04/11/2020  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η Νέα Δημοκρατία κάνει πράξη τα όνειρα των Ισλαμιστών: Ξεκίνησε η λειτουργία του τεμένους στο Βοτανικό!

Η «πανδημία» τρομοκρατικών επιθέσεων από ισλαμιστές, η οποία σαρώνει την Ευρώπη τις τελευταίες ημέρες, δεν στάθηκε ικανή να ανακόψει τους σχεδιασμούς της νεοταξίτικης κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

Έτσι, η προ πολλού αναγγελθείσα έναρξη λειτουργίας του πρώτου (επίσημου) ισλαμικού τεμένους στην Αθήνα, έγινε πραγματικότητα τη Δευτέρα 02/11/2020.

Μάλιστα, η Διοικούσα Επιτροπή του Ισλαμικού Τεμένους Αθηνών (!) εξέδωσε δελτίο τύπου θριαμβολογώντας για το νέο «απόκτημα» της πρωτεύουσας της Ελλάδος.

Είναι σίγουρο ότι μαζί της θριαμβολογούν οι ανά την υφήλιο τζιχαντιστές, οι οποίοι βλέπουν να δημιουργούνται και στην Ελλάδα οι συνθήκες που επέτρεψαν την διείσδυση και εξάπλωση του ισλαμικού ριζοσπαστισμού τις τελευταίες δεκαετίες σε πολλά κράτη της Δυτικής Ευρώπης: δημιουργία οργανωμένων μουσουλμανικών κοινοτήτων σε μεγάλα τμήματα της επικράτειας, δημογραφική αποδυνάμωση των γηγενών, σύγκρουση της ισλαμικής κουλτούρας με το ευρωπαϊκό πολιτισμικό πλαίσιο και, τέλος, εκδήλωση βίαιων ενεργειών και φονικών τρομοκρατικών επιθέσεων από φανατικούς ισλαμιστές.

Η κυβερνητική γκρούπα του Μητσοτάκη προχωρά με γρήγορους ρυθμούς το σχέδιο αφελληνισμού της πατρίδος μας σε όλα τα επίπεδα: πληθυσμιακό, πολιτισμικό, πνευματικό.

Η Νέα Άλωση είναι εδώ και γίνεται χωρίς στρατιωτικά μέσα. Προωθείται με όπλο την «πολιτική ορθότητα», την αλλοτρίωση, τον εκμαυλισμό των συνειδήσεων, το τσάκισμα του ηθικού των πολιτών, την αποδυνάμωση της επιθυμίας τους για αντίσταση.

Η ψευτοδεξιά αδιαφορεί αν αύριο θα δούμε αποκεφαλισμούς στην Ομόνοια. Το μόνο που την νοιάζει είναι να κάνει πράξη τις εντολές των διεθνών κέντρων εξουσίας!

Στην Ελλάδα, την κοιτίδα του παγκόσμιου πολιτισμού, έχουμε χρέος να αντιταχθούμε στην προσπάθεια ισλαμοποίησης της κοινωνίας μας.

Αρκεί να αφυπνιστούμε εθνικά, να αγωνιστούμε έμπρακτα για το μέλλον το δικό μας και των παιδιών μας, να αγωνιστούμε ως Έλληνες για την Πατρίδα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης