Όταν εμείς μένουμε φυλακισμένοι στα σπίτια μας

  04/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Συγγραφέως Φλόγα του Ταινάρου

Αρχίσαμε λοιπόν να προετοιμαζόμαστε για το ξεστόλισμα των Χριστουγεννιάτικων στολιδιών, που φέτος (αν και τα ακριβοπληρώσαμε) έμοιαζαν περισσότερο με φτιασίδια της θλίψης που συσσώρευσαν στην ψυχή μας οι αλλοπρόσαλλες αποφάσεις της ελλαδικής κυβέρνησης. Τώρα αποφάσισαν να μας ″κλείσουν πιο καλά μέσα″ και να μην μας αφήσουν να πάμε ούτε στις εκκλησίες την Άγια ημέρα των Θεοφανείων. Προφανώς φοβούνται μήπως με τη Θεία Φώτιση, οι Έλληνες ξυπνήσουν από τον λήθαργο που τους έχουν ρίξει τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης Όλοι αυτοί που μας κυβερνούν χρόνια τώρα, ξέρουν ότι θα χάσουν, κατ’ ελάχιστο, τους θώκους τους και το μεγάλο φαγοπότι, όταν οι πολλοί Έλληνες δουν την Αλήθεια και αποκτήσουν Ιστορική Μνήμη και ανεπηρέαστη κρίση.

Μας κλείνουν πάλι για τα καλά στα σπίτια μας, για να ανοίξουν πάλι τα σχολεία, όπως σε διθυραμβικούς τόνους ανακοινώνουν τα αργυρώνητα ΜΜΕ. Για άλλη μια φορά μας δείχνουν το δέντρο και μας αποκρύπτουν το δάσος. Σκόπιμα όλοι ασχολούνται για το πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και δεν μιλάει κανένας για το τι μαθαίνουν τα Ελληνόπουλα στα σχολεία. Πόσο έντεχνα εκπαιδευτικοί με ακροαριστερή ιδεολογία, δηλητηριάζουν τις παιδικές ψυχές και μυαλά με τις εθνομηδενιστικές απόψεις για την παγκοσμιοποίηση; Τι στείρες γνώσεις αποστηθίζουν; Πόσο επιτήδεια καταστέλλουν την κριτική σκέψη της νεολαίας μας, για να μπορεί να ενστερνίζεται εύκολα όλα τα φληναφήματα των πολιτικάντηδων. Με δύο λόγια, μεθοδικά φροντίζουν να μεταμορφώνουν τα Ελληνόπουλα από ελπίδα του Έθνους σε έναν πειθήνιο ″άχρωμο»″ πληθυσμό; Τα ″εκπαιδεύουν″ να γίνουν χαχόλοι ψηφοφόροι και όχι ενεργοί πολίτες, που θα μπορέσουν να πάνε αυτόν τον ευλογημένο τόπο μπροστά.

Μεθοδικά, όλα τα χρόνια της «μεταπολίτευσης», οι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων προσπαθούν να αποκτηνώσουν και να διαφθείρουν τη νεολαία μας, δίνοντάς της «παιδεία» που στηρίζεται σε ψεύτικες αρχές. Την σπρώχνουν στον χυδαίο ευδαιμονισμό, σκόπιμα συγχέουν την ασυδοσία με την ελευθερία. Δημιουργούν ένα υπερπροστατευμένο, μαλθακοποιημένο νεαρό άτομο, ανίκανο για αυτοπειθαρχία, εκτεθειμένο σε επικίνδυνους ερεθισμούς και ανάγκες, ανέτοιμο να αντιμετωπίσει τις κοινωνικές αντιξοότητες. Ένα άτομο που γρήγορα αισθάνεται κορεσμένο και καταφεύγει στην αναζήτηση νέων συνεχώς εμπειριών. Ναι, μια τέτοια νεολαία θέλουν οι παγκοσμιοποιητές. Μια νεολαία υπερκαταναλωτική, που θα ενδιαφέρεται μόνο για το «έχειν» και όχι για το «είναι». Μια νεολαία επιρρεπή στη μάστιγα των ναρκωτικών, ανίκανη να θέσει φραγμό στα δόλια σχέδιά τους. Μια νεολαία έντεχνα αποκομμένη από τη θεία γλώσσα μας. Με ένα πάμπτωχο λεξιλόγιο που βρίθει κακόηχων ξένων λέξεων. Μια νεολαία αποκομμένη από τις ρίζες της και τον θησαυρό χιλιετιών Ελληνικής γραμματείας. Αφαίρεσαν από την εκπαίδευση ακόμα και τον επιτάφιο του Θουκυδίδη, αυτό το τόσο φλογερό μανιφέστο, γιατί μιλάει για την πολιτεία των αρίστων, της δικαιοσύνης και της αξιοκρατίας και όχι των αφισοκολλητών, των λαμόγιων και του μπολσεβίκικου τραμπουκισμού. Μιλάει για μια κοινωνία πολύ διαφορετική από την μίζερη σημερινή πραγματικότητα.

Αυτές οι Άγιες ημέρες που τελειώνουν, μας αφήνουν μια γλυκιά γεύση από τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα, αλλά και μια πολύ πικρή για όλα αυτά που ζούμε. Περάσαμε τις περισσότερες ημέρες φυλακισμένοι στα σπίτια μας. Δίπλα μας ξεφυτρώνουν νέα ″hot spot″ για να μας μπολιάσουν με αλλοεθνείς και αλλόθρησκους. Το κάποτε κλεινόν άστυ κατοικείται πλέον κατά 25% από αλλοδαπούς. Μόνο αυτές τις ημέρες μας φόρτωσαν με πρόστιμα ύψους μισού εκατομμυρίου ευρώ. Ο γείτονας έμεινε άνεργος. Το λιανεμπόριο ψυχορραγεί. Στην εστίαση έδωσαν τη χαριστική βολή. Η πάλαι ποτέ ″βαριά μας βιομηχανία″ ο τουρισμός λειτουργεί μόνο για να εξυπηρετεί τους λαθρομετανάστες. Και όλα αυτά για να έχουμε τελικά τα ίδια θύματα με τη Σουηδία, που δεν πήρε κανένα μέτρο. Που δεν κατέστρεψε την οικονομία της. Που δεν έκανε μαύρη τη ζωή των πολιτών της.

Τα ΜΜΕ βέβαια διαφημίζουν διακοπές στα χειμερινά θέρετρα της Βουλγαρίας. Προφανώς αυτά είναι απρόσβλητα από κορωνοϊό. Όπως και το Ντουμπάι. Εκεί είναι όλα ανοικτά και παντού γλέντι. Πάρτυ μέχρι το πρωί σε εστιατόρια, κλαμπ, παραλίες και εμπορικά κέντρα. Εκεί έκαναν Πρωτοχρονιά και οι Έλληνες celebrities σαν τον Κωστόπουλο με σύντροφό του κάποια αοιδό ″δημιούργημα″ των εκπομπών της υποκουλτούρας (reality). Όσοι έχουν λεφτά, δραπέτευσαν από την ″Φυλακή Ελλάδα″, γλίτωσαν και από τη νέα καραντίνα, και επιστρέφουν μετά τα Φώτα. Και θα σκεφτεί κάποιος αφελής: καλά οι πολιτικάντηδες και οι παρατρεχάμενοι έχουν λεφτά, αυτά που με χίλιους τρόπους ″κλέβουν″ από τους Έλληνες. Ο Κωστόπουλος πόθεν έσχε; Εκ του συστήματος έσχε. Ναι καλά θυμόσαστε είναι ο ίδιος Πέτρος Κωστόπουλος, ο τέως σύζυγος της συζύγου του Υπουργού υγείας. Που από μικρός ήταν στην ΠΑΣΠ. Στενός φίλος του Κώστα Λαλιώτη. Εκδότης διαφόρων εντύπων αποβλάκωσης. Ιδιοκτήτης ραδιοφωνικών σταθμών και επί έτη πρόεδρος της αντίστοιχης ένωσης. Celebrity της τηλεόρασης και ″κριτής″ σε διάφορα reality. Και πάλι καλά θυμάστε. Είναι αυτός που ″πτώχευσε″. Που άφησε τους υπαλλήλους του απλήρωτους. Που φέσωσε τα ασφαλιστικά ταμεία και το Ελληνικό Δημόσιο (όλους εμάς δηλαδή) με αρκετά εκατομμύρια ευρώ. Που ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος το 2013. Αλλά αυτός είναι του συστήματος. Δεν όρθωσε ποτέ το ανάστημα του για να υπερασπιστεί τους Έλληνες και την Ελλάδα. Δεν βροντοφώναξε ποτέ τους κλέφτες ″κλέφτες″ και τους προδότες ″προδότες″. Σαν τον Ηλία μας και άλλους Έλληνες Εθνικιστές, που πέρασαν τις γιορτές μακριά από τις οικογένειές τους, ελεύθεροι στην ψυχή και στη σκέψη, αλλά έγκλειστοι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.

Όλοι αυτές τις ημέρες ευχόμαστε για ένα ευτυχισμένο 2021. Δεν σκεφτόμαστε όμως κάτι απλό: Ότι μπορεί να είμαστε ευτυχισμένοι μόνο σε ένα κράτος που ευημερεί, που είναι αρωγός μας και όχι εχθρός μας. Που είναι ο προστάτης μας και όχι ο αφέντης μας. Μέσα σε μια κοινωνία που είναι ανθρώπινη και όχι δυστοπική. Στο χέρι μας είναι να το πετύχουμε. Ο Ηλίας και το επιτελείο του είναι μαζί μας και έχουν λύσεις για όλα τα σημερινά μας προβλήματα και αδιέξοδα. Οι «Έλληνες για την Πατρίδα» θα μας οδηγήσουν στην τελική νίκη του Ελληνισμού. Άλλωστε, αυτό το δήθεν παντοδύναμο ″σύστημα″ βασικά αποτελείται από κάποια θρασύδειλα ανθρωπάκια, με αποξηραμένο ψυχικό κόσμο και κάποιες έωλες κίβδηλες δήθεν αξίες, που θα σαρωθούν σαν χάρτινος πύργος από το ορμητικό ζωντανό ποτάμι των Ελλήνων για την Πατρίδα. Πάντα το πνεύμα επικρατεί της ύλης. Ο δάσκαλος του Ευριπίδη, του Περικλή και του Σωκράτη, ο Αναξαγόρας έλεγε: «Λέων μεν όνυξι κρατεί, κέρασι δε βους, άνθρωπος δε νω». Ο άνθρωπος λοιπόν επικρατεί με το μυαλό του. Συνεπώς η επικράτησή μας πρέπει να θεωρείται δεδομένη καθώς και πνεύμα διαθέτουμε και καρδιά και ψυχή.

Το 2021 είναι πιθανόν έτος εκλογών. Θα είναι η χρονιά που οι Έλληνες για την Πατρίδα θα αποτελέσουν τη θρυαλλίδα για ένα ξεπέταγμα της ψυχής των Ελλήνων. Ένα απ’ αυτά τα υπέροχα ξαφνιάσματα της φύσης, αυτής της μοναδικής Ελληνικής φυλής, που ενάντια σε κάθε λογική και πάνω από αριθμούς και συσχετισμούς δυνάμεων, γράφουν ιστορία. Ελπίζω και εύχομαι αυτή τη φορά οι Έλληνες να ακούσουν περισσότερο την καρδιά τους και την λογική και όχι τα ψέματα και τις κίβδηλες υποσχέσεις των γκεμπελίσκων. Ας ενστερνιστούν τα λόγια του ″προφήτη″ George Orwell: «Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν είναι θύμα είναι συνένοχός τους».

Καλή Λευτεριά Ηλία μας

Καλή Λευτεριά στους Έλληνες Εθνικιστές

Καλή Λευτεριά σε όλους τους Έλληνες


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης