Αχαΐα: Διανομή φυλλαδίων σε λαϊκή αγορά της Πάτρας

Έλληνες  25/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Σήμερα κλιμάκιο συναγωνιστών του Κινήματος "ΕΛΛΗΝΕΣ για την Πατρίδα" από την Αχαΐα επισκέφθηκε τη λαϊκή αγορά που πραγματοποιείται στην περιοχή της Ακρωτηρίου στην Πάτρα. Στελέχη και μέλη του Κινήματος μας μοίρασαν φυλλάδια στους ιδιοκτήτες πάγκων αλλά και σε περαστικούς. Η αποδοχή των συμπολιτών μας ήταν τεράστια και ένθερμη.

Να τονιστεί η αγανάκτηση και η οργή που εξέφρασαν στους συναγωνιστές μας οι κάτοχοι πάγκων με τα νέα αντιλαϊκά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση σχετικά με τη μείωση των ημερών που θα διεξάγονται οι λαϊκές αγορές την ώρα που σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων και σούπερ μάρκετ δεν τηρούνται τα μέτρα προστασίας ούτε στο ελάχιστο.

Οι συμπολίτες μας δήλωσαν ότι με την απογοήτευση και την προδοσία που έχουν βιώσει από όλους αυτούς που μας κυβερνούν θα στηρίξουν τον Ηλία Κασιδιάρη και τον ανιδιοτελή αγώνα που κάνει μέσα από τα κελιά της τιμής. Εμείς ως άνθρωποι του μεροκάματου και της βιοπάλης υποσχόμαστε πως θα είμαστε δίπλα σε όλους τους Έλληνες και τους απλούς καθημερινούς ανθρώπους των λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται από τις μνημονιακές πολιτικές.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης