Βίντεο: «Κανένα πολιτικό σύστημα δεν θα μας εμποδίσει να γιορτάσουμε τα Άγια Θεοφάνεια»

  07/01/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ένα σύντομο βίντεο με δηλώσεις του Δημοτικού Συμβούλου Ιεράπετρας Αλέξανδρου Μουζουράκη, το οποίο αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, συμπυκνώνει το νόημα της χθεσινής ημέρας και των γεγονότων που την συνόδευσαν.

Την ώρα που τα διεθνή και εγχώρια ειδησεογραφικά πρακτορεία «επιπλήττουν» τον ελληνικό λαό για το ορθόδοξο φρόνημα που επέδειξε κατά τον εορτασμό των Θεοφανείων, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ιεράπετρα μπορείς», στέλνει μήνυμα αντίστασης και αγωνιστικότητας.

Από τις νότιες εσχατιές της ελληνικής πατρίδος, εκεί που ο τούρκος επιβουλέας αμφισβητεί τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, ο Αλέξανδρος Μουζουράκης πέφτει στα ευλογημένα κρητικά ύδατα για τον σταυρό και καταγγέλλει με στεντόρεια φωνή την υπονόμευση των ιερών και οσίων του Γένους μας:

«Κανένας πρωθυπουργός και κανένα πολιτικό σύστημα δεν θα μας φοβίσει να γιορτάσουμε τα Άγια Θεοφάνεια, τον Αγιασμό των υδάτων…Δεν θα τους περάσει…τα έχουν βάλει με την πίστη μας, την παραδοσιακή οικογένεια και με την πατρίδα μας. Εμείς θα κρατήσουμε την θέση μας και τις αρχές μας…Χρόνια πολλά σε όλο το Ελληνορθόδοξο Έθνος!»


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης