Βίντεο-πρόκληση: Γλέντι Μητσοτάκη στην Ικαρία με πάνω από 50 παρατρεχάμενούς του

  07/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Ο Μητσοτάκης είναι ο πλέον ανεκδιήγητος Πρωθυπουργός. Καταστρέφει οικονομικά τη μεσαία τάξη, μας φυλακίζει όλους σε ψηφιακά κελιά (όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο καθηγητής Βαθιώτης προ ημερών), ενώ επιφυλάσσει για τον εαυτό του τα πιο προκλητικά προνόμια.

Την ώρα λοιπόν που τα μέτρα της κυβέρνησης έχουν ισοπεδώσει την εστίαση και πολλούς ακόμα κλάδους επαγγελματικής δραστηριότητας, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρευρέθηκε στο σπίτι του βουλευτή Χ. Στεφανάδη στην Ικαρία μαζί με δεκάδες άτομα.

Μιλάμε για κανονικό "τρικούβερτο" γλέντι, το οποίο διοργανώθηκε προς τιμήν του Μητσοτάκη κατά την επίσκεψή του το Σάββατο στην Ικαρία. Στο σχετικό βίντεο, ο συνωστισμός είναι οφθαλμοφανής. Οι αποστάσεις και ο σεβασμός στο όριο των ατόμων που μπορούν να συγκεντρωθούν σε μια κατοικία έχει πάει περίπατο:

Στα πλάνα βλέπουμε τον πρωθυπουργό και τη συνοδεία του (πάνω από 50 άτομα) να φτάνουν στο σπίτι, υπό τους ήχους μουσικής, να ανεβαίνουν τα σκαλιά και στη συνέχεια να... συνωστίζονται στο σπίτι του βουλευτή.

Μεταξύ (πολλών) άλλων στο φαγοπότι, που διήρκεσε μία ώρα παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης, ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους, ο Γενικός Γραμματέας Λιμένων, Λιμενικής Πολιτικής και Ναυτιλιακών Επενδύσεων Ευάγγελος Κυριαζόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης.

Αν το πολιτικό προσωπικό της χώρας μας διέθετε έστω και λίγη ευθιξία, θα έπρεπε ο Μητσοτάκης και ολόκληρη η κυβερνητική κουστωδία που τον συνόδευε να παραιτηθούν πάραυτα. Τουναντίον, βλέπουμε ότι διασκεδάζουν με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, η οποία επιτρέπει σε αυτούς να συνεχίζουν κανονικά τη ζωή τους κοιτώντας αφ' υψηλού τον λαό.

Η αλαζονική συμπεριφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη προκαλεί την οργή των Ελλήνων και μοιραία θα φέρει σφοδρές πολιτικές αντιδράσεις.

*με πληροφορίες από news247.gr


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης