Μπάχαλο τα πανεπιστήμια - Πεδίο μάχης για ακόμα μια φορά η Αθήνα - Άρθρο της Νεολαίας Αθηνών

Έλληνες  05/04/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Στο ίδιο έργο θεατές οι Έλληνες πολίτες που βιώνουν τα απότοκα της βίας και της ανομίας που επικρατεί στα ελληνικά πανεπιστήμια. Συγκεκριμένα, σήμερα στις 12:10 έλαβε χώρα πολύ σοβαρό περιστατικό έξω από την ΑΣΟΕΕ καθώς αστυνομικός έριξε προειδοποιητικές βολές στον αέρα ενώ πολιορκούταν από ομάδα 30 περίπου αναρχικών που του πέταγαν πέτρες και άλλα αντικείμενα με ανθρωποκτόνα διάθεση.

Πώς φθάσαμε όμως ως εδώ; Ήταν πριν 4,5 χρόνια περίπου όταν προεκλογικά ο κύριος Μητσοτάκης υποσχόταν μεταξύ των πολλών άλλων που δεν πραγματοποίησε, ασφάλεια στην κοινωνία αλλά και στα πανεπιστήμια που είχαν γίνει χώρος εξόρμησης και περίθαλψης αναρχικών και βίαιων αριστερών στοιχείων με την θέσπιση της Πανεπιστημιακής Αστυνομίας.

Τέσσερα ολόκληρα χρόνια μετά αφού ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας η Νέα Δημοκρατία, βλέπουμε να καταγράφονται συνεχώς περιστατικά ακραίας βίας και ανομίας στα ελληνικά πανεπιστήμια. Η κατάληψη της Νομικής, οι τραμπουκισμοί σε καθηγητές και μαθητές, οι απειλές, η απαγόρευση από τους αναρχικούς σε καθηγητές και πρυτάνεις στα γραφεία και στις αίθουσες προκείμενο να διδάξουν, το κλίμα εκφοβισμού, το εμπόριο ναρκωτικών εντός των σχολών είναι εκκοφαντικές αποδείξεις της σιωπηλής απραξίας της κυβέρνησης.

Ακόμα και αν εν μέσω τυμπανοκρουσιών θεσπίστηκε, η Πανεπιστημιακή Αστυνομία είναι άφαντη, καθώς εκφυλίστηκε εν τη γενέσει της σε μια υπηρεσία μεταθέσεως "ημέτερων παιδιών". Για άλλη μια φορά την δουλειά της καλείτε να την κάνει η κανονική αστυνομία στην οποία ανέθεσε το έργο η κυβέρνηση. Τα στελέχη της ΕΛΑΣ χωρίς την απαιτούμενη εκπαίδευση, και με σημαντικές ελλείψεις σε υλικά και μέσα, περικυκλώνονται και μέσα στην σύγχιση τους και στην απειρία τους να ανοίγουν πυρ σε συμμορίες που προφανώς έρχονται κατά πάνω τους με ανθρωποκτόνα διάθεση.

Παρακολουθούμε εδώ και δεκαετίες τα ελληνικά πανεπιστήμια να αφήνονται έρμαιο στα χέρια μπαχαλακηδων, παρακρατικών και εγκληματιών του κοινού ποινικού δικαίου.

Παρακολουθούμε συμφοιτητές μας να φοβούνται να προσεγγίσουν το πανεπιστήμιο, και καθηγητές να τρέμουν να κάνουν την δουλειά τους.

Όλα αυτά θα αποτελέσουν παρελθόν όταν το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ που έχει και την πολιτική βούληση αλλά και το θάρρος θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Η ασφάλεια στην παιδεία δεν είναι προνόμιο

ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ!

Ενα δικαιωμα που το εθνικό κόμμα Έλληνες θα κατοχυρώσει σε φοιτητές και καθηγητές όταν με το καλό αναλάβει τις τύχες της χώρας.

Εθνικο κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ

Νεολαία Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης