«Βουλιάζει» τη Ριτσώνα και τη Χίο ο Μηταράκης με μετανάστες

  02/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Δεν έχουν όριο οι πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας που γεμίζουν με μετανάστες ολόκληρη την χώρα. Ενώ, οι ίδιοι διατυμπανίζουν ότι έχουν μειωθεί οι ροές και αυξάνονται οι απελάσεις τα στοιχεία τους διαψεύδουν. Όπως έχουμε ξανατονίσει οι ροές συνεχίζουν να είναι περισσότερες από τις απελάσεις. Επιπλέον, η Νέα Δημοκρατία μεταφέρει στην ενδοχώρα τους περισσότερους, ώστε να μην υπάρχει η δυνατότητα απέλασης. Το 40% των αιτούντων παίρνει άσυλο, πραγματοποιώντας κυριολεκτικά ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ πληθυσμού.

Πλέον οι Έλληνες θα έχουν να αντιμετωπίσουν σειρά δημιουργίας δομών σε ολόκληρη την χώρα. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νότης Μηταράκης στη Ριτσώνα θα γίνουν 12 δομές οι οποίες θα γίνουν κλειστές και ελεγχόμενες. Βέβαια, εδώ τα παραδείγματα της Χίου και της Μαλακάσας αποδεικνύουν πόσο κλειστές είναι αυτές οι δομές. Και ενώ οι μνήμες από τις αντιδράσεις της Χίου είναι ακόμα νωπές, στο νησί ετοιμάζονται νέα hot spot για να φιλοξενήσουν λαθρομετανάστες. Έτοιμοι για αγωνιστικές κινητοποιήσεις βέβαια, όπως άλλωστε αναμενόταν οι κάτοικοι του Βροντάδου, της Λαγκάδας και της Συκιάδας ήδη συντονίζουν την αντίδρασή τους στην δημιουργία δομής μεταναστών στο Θόλος κατ’ εντολήν του υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη και σε αγαστή συνεργασία με τον δήμαρχο Χίου κ. Σταμάτη Κάρμαντζη.

Οι Έλληνες για την Πατρίδα θα αγωνιστούν πολιτικά μαζί με τους κατοίκους για να σταματήσει η αντικατάσταση, οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων και η ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση. Λύσεις για το μεταναστευτικό υπάρχουν, λύσεις για το δημογραφικό υπάρχουν, τρόποι για να αναβαθμιστεί η ποιότητα ζωής του Έλληνα υπάρχουν, θέληση από τους κυβερνώντες δεν υπάρχει. Εκτελούν πιστά τις γερμανικές οδηγίες. Η στήριξη στους Έλληνες για την Πατρίδα είναι μονόδρομος. Για μια Ελλάδα που θα ανήκει πραγματικά στους Έλληνες. Για μια κυβέρνηση που θα αγωνίζεται πραγματικά για τα δίκαια του Έλληνα.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης