Έβρος: Φωνή λαού, οργή Θεού κατά Κυβέρνησης

  08/02/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Από την Ικαρία μέχρι τον Έβρο, όπου και αν εμφανίζονται οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης, γίνονται δεκτοί με γιουχαΐσματα και έντονες αποδοκιμασίες από τον λαό.

Σήμερα το πρωί στην Ορεστιάδα του Έβρου πάνω από χίλιοι κάτοικοι συγκεντρώθηκαν και υποδέχτηκαν με εντονότατες αποδοκιμασίες τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου Νότη Μηταράκη, που έχει εξελιχθεί στο πλέον ανεπιθύμητο πρόσωπο για την περιοχή τους.

Με συνθήματα όπως: “Δεν σε θέλει ο λαός, πάρτον Πέτσα σου και μπρος” και “Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες”, οι ακρίτες του Έβρου εκδήλωσαν την κάθετη αντίθεσή τους στο ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ που πάει να κάνει η Κυβέρνηση και ο αρμόδιος υπουργός με την μεθόδευση άφιξης και διαμονής έως και 5.000 παράνομων μεταναστών στην περιοχή τους. Η κυβέρνηση έχει εξαγγείλει ότι προτίθεται να προβεί στη δημιουργία – επέκταση δομής φιλοξενίας παράτυπων μεταναστών στην τοπική κοινότητα Φυλάκιο του Δήμου Ορεστιάδας. Ακολουθούν σχετικά βίντεο και φωτογραφίες:

Συγκινητική στιγμή ήταν όταν οι συμπατριώτες μας έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο. Στη συγκέντρωση μετείχαν και αρκετοί φίλοι των "Ελλήνων για την Πατρίδα".

Όταν ο Μηταράκης μετέβη στην κοινότητα Φυλακίου, εμφανίστηκε άκρως προκλητικός και άρχισε να…απειλεί. Όπως κατήγγειλε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φυλακίου Χρήστος Τυρμπάκης, που πριν λίγο είχε συναντηθεί μαζί του μέσα στο ΚΥΤ και συζήτησαν, όταν του αντέκρουσε με επιχειρήματα και στοιχεία όσα έλεγε ο κ.,Μηταράκης για την αναγκαιότητα επέκτασης της δομής φιλοξενίας λαθρομεταναστών στο χωριό του, αυτός του απάντησε απειλητικά: “Μπορώ και 10.000 αλλοδαπούς να φέρω και θα το κάνω”.

Η Κυβέρνηση αυτή πρέπει να φύγει! Είναι άκρως επικίνδυνη για τον τόπο. Ζήτω οι Έλληνες για την Πατρίδα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης