Χρόνια πολλά Ηλία, καλή Λευτεριά!Οι ΕΛΛΗΝΕΣ είναι μαζί σου!

Έλληνες  29/11/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Της Αργυρώς (Ρίκας) Θωμάκου

      ″Φλόγα του Ταινάρου

            Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα. Πρέπει να βρω τρόπο να ξεφύγω απ’ αυτήν την δυστοπική κοινωνία. Θα προσπαθήσω να γεμίσω την ψυχή μου με Αγάπη. Πρέπει με χαρά να στολίσω για τα Χριστούγεννα το σπίτι. Χαρά, Ευτυχία, Αγάπη. Υπέροχα συναισθήματα! Αυτά αναζητούμε όλοι. Οι γλυκές αναμνήσεις βοηθούν, αλλά δεν επαρκούν. Χρειάζεται και η Ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Και η Ελπίδα για τους Ελληνόψυχους, ήρθε σαν σήμερα. Σαν σήμερα γεννήθηκε η Ελπίδα του Έθνους μας. Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Ηλίας Κασιδιάρης.

            Ανάμικτα τα συναισθήματα: Χαρά για τα γενέθλια, πίκρα για το ότι άλλη μια χρονιά θα τα γιορτάσει στη φυλακή. Δεν πειράζει Ηλία. Για άλλη μια φορά θα ξεπεράσεις νικηφόρα και αυτόν τον μεγάλο σκόπελο που σου έβαλε το “Σύστημα”. Άλλωστε έχεις πάντα δίπλα σου δύο αήττητους μαχητές: «Το Δίκιο και την Αλήθεια». Έχεις δίπλα και όλους εμάς τους ελεύθερα σκεπτόμενους ΕΛΛΗΝΕΣ. Όλους εμάς που μας συμβαίνει κάτι παράξενο: Αντί να σου δίνουμε κουράγιο, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Εσύ μας δίνεις δύναμη να συνεχίσουμε τον Αγώνα μας. Περίπου πριν από 2.000 χρόνια, τα είχε γράψει ο Πλούταρχος: «Τοις μεν διά του ηλίου πορευομένοις κατ’ ανάγκην έπεται σκιά, τοις δε διά δόξης βαδίζουσιν ακολουθεί φθόνος» ή στα Νέα Ελληνικά: «Αυτοί που περπατούν στον ήλιο ακολουθούνται αναγκαστικά από σκιά, όπως αυτούς που βαδίζουν τον δρόμο της δόξας τους ακολουθεί ο φθόνος». Αλλά εκτιμώ ότι δεν είναι μόνο ο φθόνος για τον Ηλία, που κάνει το “Σύστημα” να τον πολεμά λυσσωδώς με θεμιτά και κυρίως με αθέμιτα μέσα. Είναι ο πανικός, ο φόβος που προκαλεί στο “Σύστημα”, αυτό το υπέροχο πεντακάθαρο ποτάμι των Εθνικιστών, που έχει σαν βασική πηγή, την ψυχή του Ηλία. Του Ηλία που με δύο μόνο λέξεις ταρακούνησε όλο αυτό το σάπιο “Σύστημα”. Για τον Ηλία ισχύουν τα λόγια του Ήρωα της Μανσούρας Στρατηγού Ντερτιλή (σ.σ. Αυτού που «έστελνε στα πιλάφια του Αλλάχ» τους προαιώνιους εχθρούς μας): «Στην Ελλάδα ουδεμία πατριωτική πράξις παραμένει ατιμώρητος». Ήρθε λοιπόν, σαν λογικό επακόλουθο το “colpo grosso” του Συστήματος: Η άδικη και ανερμάτιστη φυλάκιση του Ηλία Κασιδιάρη.

            Το “Σύστημα”, για να αντιμετωπίσει τον Ηλία, ρίχνει στη μάχη τα μοναδικά όπλα που διαθέτει: Το χρήμα, τη μαύρη προπαγάνδα και τα αθέμιτα μέσα. Ασήμαντα και τελείως ανίσχυρα. Μόνο πρόσκαιρες νίκες μπορούν να δώσουν στους παγκοσμιοποιητές. Η τελική νίκη ανήκει στα υπερόπλα του Ηλία και των Εθνικιστών: Ψυχικό Σθένος, προσήλωση σε υψηλά Ιδανικά, αγάπη για την Πατρίδα και την Αλήθεια. Η ευψυχία, η ακεραιότητα του χαρακτήρα, η ειλικρίνειά, η ευρυμάθειά, η άριστη διαπαιδαγώγηση που πήρε από το οικογενειακό του περιβάλλον έχουν χαλυβδώσει τον Ηλία. Νικά, με ένα καρτοτηλέφωνο, το φαινομενικά πανίσχυρο “Σύστημα”. Σύντομα θα γίνει πραγματικότητα, με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των Ελληνόψυχων, το Όραμα του Ηλία για μια Ελλάδα Ισχυρή, Κυρίαρχη, Ανεξάρτητη, που θα ανήκει αποκλειστικά σε ευημερούντες Έλληνες.

            Τα είπε ο μεγάλος μας Νίκος Καζαντζάκης: «Η Ελλάδα επιζεί, μέσα από ατομικές περιπτώσεις που κάνουν θαύματα.Αν είναι να λάμψει, η Ελλάδα θα το κάνει πάντα μέσα από μεμονωμένους ήρωες, που γίνονται παρανάλωμα, παρά κάθε προσδοκία.». Ξέρουμε ότι ο δικός μας εορτάζων ήρωας είναι πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (με την πραγματική έννοια του όρου). Σίγουρα σύντομα θα δικαιωθεί, αφού αυτός ο τόπος δεν έπαψε ποτέ να βγάζει Τερτσέτιδες και Πολυζωίδιδες. Σίγουρα δεν είναι μόνος. Είναι μαζί του οι καρδιές όλων όσων συνειδητοποιούν ότι η γη που πατάμε δεν είναι απλώς χώμα, αλλά η σκόνη από τα οστά των προγόνων μας. Είναι μαζί του όλοι όσοι νιώθουν στις φλέβες τους να τρέχει ελεύθερο, καθάριο αίμα εκατοντάδων γενεών Ελλήνων Ηρώων. Είναι μαζί του όλοι όσοι ακούν την καρδιά τους να λέει: «Δεν φοβάμαι, δεν συμβιβάζομαι, θα αγωνιστώ για να έχω τη ζωή που μου αξίζει, για να πάρω πίσω την πραγματική ζωή που μου έκλεψαν!».

            Οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πάντα μαζί σου Ηλία και ειδικά σήμερα φωνάζουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ηλία.

Καλή Λευτεριά.

Καλή Λευτεριά στο Ελληνικό Έθνος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης