Χρόνια Πολλά στον Ηλία μας

Έλληνες  20/07/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αργυρώ (Ρίκα) Θωμάκου, (″Φλόγα του Ταινάρου″)

«Τους οδοιπόρους που περπατούν στον ήλιο, τους ακολουθεί κατ’ ανάγκη η σκιά τους και τους οδοιπόρους της δόξας τους ακολουθεί ο φθόνος». Αυτά έλεγε ο ογκόλιθος της σκέψης, Σωκράτης και τα βιώνει 2.500 περίπου χρόνια αργότερα ο σημερινός εορτάζων. Από φθόνο, αλλά και τρόμο οι εκπρόσωποι του Συστήματος μηχανεύτηκαν και μετήλθαν ένα σωρό παράνομες και άδικες μεθοδεύσεις, ώστε να γιορτάσει ο Ηλίας Κασιδιάρης για τέταρτη φορά την ονομαστική εορτή του στη φυλακή. Κατάντησαν τη δικαιοσύνη μία θεραπαινίδα της τρισάθλιας εκτελεστικής εξουσίας.

Ήταν 20 Οκτωβρίου 2020, όταν κάτω από την αφόρητη πίεση της εκτελεστικής εξουσίας και ενός αλαλάζοντος πλήθους δεκάδων χιλιάδων σταλινοφασιστών βγαίνει η πρωτόδικη καταδικαστική απόφαση, πάρα την πλήρως τεκμηριωμένη αθωωτική εισήγηση της Κας Εισαγγελέως, η οποία ανεπηρέαστη είπε το αυτονόητο και το δίκαιο. Είχε προηγηθεί βέβαια μία φυλάκιση ενός έτους για την κατοχή ενός κυνηγετικού όπλου, το οποίο κατείχε νόμιμα! Φυσικά αργότερα αθωώθηκε αμετάκλητα, αλλά δεν ήταν δυνατόν να “επιστραφεί” στον Ηλία αυτός ο χρόνος.

Τα ανθρωπάκια του συστήματος, κρίνοντας εξ ιδίων τα αλλότρια, πίστεψαν ότι με αυτό το “Colpo Grosso” ξεμπέρδεψαν. Δυστυχώς γι’ αυτούς πλανήθηκαν πλάνην οικτρά. Η Αλήθεια, το Δίκαιο και οι Ιδέες δεν φυλακίζονται. Αν οιοσδήποτε από τους πολιτικάντηδες βρισκόταν σε παρόμοια θέση (σ.σ. Ελπίζουμε ότι για κάποια “τρωκτικά” της Εξουσίας δεν θα αργήσει), θα είχε κατ’ ελάχιστον καταρρεύσει. Διανοείστε ότι θα μπορούσε, έστω και να επιζήσει για λίγες ημέρες, ένας από τους τόσο “ικανούς” πολιτικάντηδες, έγκλειστος στη φυλακή, χωρίς την πληθώρα των ανέσεων που του παρέχεται, χωρίς τις στρατιές των λογογράφων και των συμβούλων, χωρίς το πολυπληθές διοικητικό και υπηρετικό προσωπικό που τους εξυπηρετεί, χωρίς πρόσβαση στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, χωρίς να έχει ούτε καν ένα παλαιάς τεχνολογίας κινητό, έχοντας μόνο μία άπαξ εβδομαδιαία (στην καλύτερη περίπτωση) επαφή με την οικογένειά του. Ο Ηλίας όμως διαθέτει ευψυχία, ακεραιότητα χαρακτήρα, ειλικρίνεια, ευρυμάθεια, άριστη διαπαιδαγώγηση (σ.σ. Την οποία πήρε από το οικογενειακό του περιβάλλον) παραμένει με υψηλό φρόνημα, απτόητος, πάντα ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, με την πραγματική έννοια του όρου.

Οι μήνες και τα χρόνια περνούν βασανιστικά για τον Ελληνικό λαό, που ταλανίζεται από την ακρίβεια, τις «υποχρεωτικότητες» και τα lock-down μέχρι πρότινος, την τρομοκρατία, τους εμπαιγμούς των πολιτικάντηδων, την λαθρομετανάστευση, τις ασύδοτες “ευπαθείς” ομάδες, την ανεργία κλπ. Παραδόξως για τον Ηλία, παρά τις αντιξοότητες και τα τόσα εμπόδια που του βάζει το Σύστημα, ο χρόνος κυλά εξαιρετικά παραγωγικά. Συγγράφει έξι μοναδικά βιβλία, τα οποία θα πρέπει να κοσμούν τη βιβλιοθήκη κάθε Έλληνα. Στο τελευταίο μάλιστα βιβλίο: «Το Δόγμα των 7 Θαλασσών», μας παραθέτει με απλά λόγια, αλλά αναλυτικά, το Όραμα του Ηλία για ένα καλύτερο Μέλλον. Για μια Ελλάδα Ισχυρή, Κυρίαρχη, Ανεξάρτητη, που θα ανήκει αποκλειστικά σε ευημερούντες Έλληνες. (σ.σ. Πως είναι η Ελλάδα σήμερα του Μητσοτάκη; Ακριβώς το αντίθετο). Διαβάστε το βιβλίο και θα διαπιστώσετε ότι αυτό το Όραμα του Ηλία δεν είναι ουτοπικό και μπορεί να γίνει πραγματικότητα με μία προϋπόθεση: Να έχουμε μία πραγματικά Εθνική κυβέρνηση.

Παράλληλα εξακολουθεί να δηλώνει το βροντερό «παρών» στα πολιτικά δρώμενα. Ιδρύει ένα γνήσιο, αδέσμευτο Εθνικιστικό Κόμμα. Αγωνίζεται για τη Δημοκρατία, την Ελλάδα, την Θρησκεία, την Οικογένεια. Δεν είναι μόνος του. Μισό εκατομμύριο Έλληνες παραμένουν δίπλα του. Δηλώνουν το «παρών» στον ωραίο αγώνα του, καθώς ξέρουν ότι «ου περί χρημάτων τον αγώνα ποιούμεθα, αλλά υπέρ Αρετής». (σ.σ. Είναι η ηρωική απάντηση του αγωνιστή Κυριάκου Μάτση στον βρετανό κυβερνήτη όταν προσπάθησε να τον εξαγοράσει). Τα συστημικά κόμματα τρομοκρατούνται. Σκέφτονται: «Τι γίνεται εδώ; Το κόμμα που ίδρυσε ένας φυλακισμένος θα μας χαλάσει την ωραία παρέα που έχουμε φτιάξει να εμπαίζουμε και να λυμαινόμαστε τον Ελληνικό λαό; Ποτέ!» (σ.σ. Το ότι όλα τα συστημικά κόμματα είναι μια παρέα με ελάχιστες διαφορές, παρά τις δήθεν αντιπαλότητές τους, αποδεικνύεται περίτρανα από την πληθώρα των “μεταγραφών” πολιτικών στελεχών που γίνονται συνεχώς ανάμεσα στα κόμματα. Σκεφτείτε πόσοι υπουργοί της κυβέρνησης προέρχονται από ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, ΣΥΡΙΖΑ, Ποτάμι, ΠΟΛ.ΑΝ. κλπ, ακόμα και από το ΚΚΕ. Πρόσφατα είχαμε την παγκόσμια πρωτοτυπία ένα στέλεχος, ο Τζουμάκας, να έχει θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος σε δύο διαφορετικά κόμματα: ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ). Το Σύστημα αντεπιτίθεται με τα μόνα όπλα που διαθέτει: Την διαπλοκή, τους εκβιασμούς, το μαύρο χρήμα, την άφθονη λάσπη, την μαύρη προπαγάνδα και τους δόλιους ή “πρόθυμους” με “χαλαρή” συνείδηση. Στην προηγούμενη βουλή δεν έχει κανένα πρόβλημα. Είναι όλοι “δικοί του”. Την δικαιοσύνη, με διάφορα αθέμιτα μέσα, την ποδηγετεί. “Εφευρίσκει” τρεις αντισυνταγματικές, παράλογες και άδικες “ντροπολογίες” με τις οποίες: 1) Απαγορεύει στον Ηλία να είναι αρχηγός κόμματος. 2) Απαγορεύει στο κόμμα που θα είναι απλώς υποψήφιος ο Ηλίας να συμμετέχει στις εκλογές, στερώντας έτσι πλήρως τόσο τα πολιτικά όσο και τα ανθρώπινα δικαιώματα όχι μόνο από τον Ηλία αλλά και από μισό εκατομμύριο Έλληνες. 3) Απαγορεύει σε συνδυασμό ανεξαρτήτων υποψηφίων να συμμετάσχει στις εκλογές, επειδή ένας απ’ αυτούς ήταν και ο Ηλίας. Οι ανθέλληνες νομίζουν ότι νίκησαν. Για άλλη μια φορά πλανώνται. Το ψυχικό σθένος του Ηλία, το Δίκαιο και η Αλήθεια είναι ανίκητοι.

Ο Ηλίας, με ένα μόνο μήνυμα από τη φυλακή, ανατρέπει όλους αυτούς τους δόλιους σχεδιασμούς του Συστήματος. «Στηρίζω ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ!» Ένα Εθνικιστικό κόμμα εισέρχεται στη βουλή. Δεν τον νοιάζει τον Ηλία που δεν είναι ο ίδιος βουλευτής. Αρκεί που επιτέλους θα υπάρξει μία γνήσια Εθνική αντιπολίτευση. Αλλά το Σύστημα δεν μπορεί να παραδεχθεί ότι για άλλη μια φορά ηττήθηκε από τον Ηλία. Τι άλλο να κάνει πια; Τον έκλεισε άδικα και παράνομα φυλακή. Του στέρησε την επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Του αφαίρεσε όλα τα πολιτικά και ανθρώπινα δικαιώματα. Και αυτός εκεί, ΝΙΚΗΤΗΣ! Ο φθόνος πλέον τυφλώνει το Σύστημα. Δεν του δίνουν (με γελοίες προφάσεις) την ολιγοήμερη άδεια (θα ήταν η πρώτη) που δικαιούνται όλοι οι φυλακισμένοι. Ναι, ξέρετε σαν αυτές που παίρνει ο κατά συρροή δολοφόνος, Κουφοντίνας. Αυτός βλέπετε ανήκει στο αγαπημένο αριστερό δεκανίκι του Συστήματος. Αυτός είναι μέρος του Συστήματος, δεν είναι εχθρός του.      

Δεν πειράζει Ηλία. Ξέρεις ότι και εμείς που υποτίθεται ότι είμαστε ελεύθεροι δεν περνάμε καλύτερα. Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, μιας εποχής που κάποτε ήταν συνδεδεμένη με την ξενοιασιά, την ραστώνη, τις μοναδικές Ελληνικές θάλασσες, τις διακοπές. Αυτά παλαιότερα. Τα τελευταία χρόνια οι διακοπές είναι μια χίμαιρα για τους περισσότερους Έλληνες. Ελάχιστοι έχουν την οικονομική δυνατότητα, έστω και για μία ολιγοήμερη απόδραση απ’ αυτήν την δυστοπική κοινωνία που ζούμε. Βλέπετε τώρα οι εκλογές τελείωσαν και έτσι η κυβέρνηση «δεν θα μπορέσει» να μειώσει τις τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, οι οποίες είναι απαγορευτικές ιδιαίτερα για τις πολυμελείς οικογένειες. Τι θέλετε και κάνετε παιδιά; Ξέρετε ότι ο Μητσοτάκης και όλο το συνάφι των πολιτικάντηδων, μια χαρά “βολεύονται” και με τους λαθρομετανάστες, σιγά να μην νοιαστούνε για τους Έλληνες. Δεν μας έφταναν τα τόσα προβλήματα έχει γίνει πλέον έθιμο κάθε καλοκαίρι να καίγεται η μισή Ελλάδα. Και η πάντοτε “πανέτοιμη” κυβέρνηση αιφνιδιάζεται. Παρά τις ηρωικές προσπάθειες των ανδρών και γυναικών των αρμοδίων Υπηρεσιών, τα αποτελέσματα είναι αποκαρδιωτικά. Κατά τα ΜΜΕ φταίει η καραμέλα περί «κλιματικής αλλαγής». Φυσικά φταίει η παντελής έλλειψη οργάνωσης, συντονισμού και προνοητικότητας, η εγκληματική υποστελέχωση των αρμοδίων Υπηρεσιών και γενικά η εκάστοτε κυβερνητική ανικανότητα. Τελικά το μόνο που λειτουργεί καλά είναι το «112». 

Τέρμα όμως με την μεμψιμοιρία! Σήμερα έχουμε γιορτή. Γιορτάζει ο Ηλίας μας. Ξέρω κάπως παράξενα για άλλη μια φορά. Μπορεί σήμερα στη γιορτή σου να μην δώσεις κάποια λαμπερή δεξίωση. Αυτά τα απαστράπτοντα τεχνητά φώτα γρήγορα σβήνουν και εξαφανίζονται. Είναι σίγουρο ότι σήμερα το κελί σου θα γεμίσει από το υπέρλαμπρο γνήσιο Φως του Ελληνισμού. Από την άυλη παρουσία εκατοντάδων Ελλήνων Ηρώων, που  διώχθηκαν ή και εξοντώθηκαν από ανθέλληνες ή τα μίσθαρνα όργανά τους: Παυσανίας, Θεμιστοκλής, Σωκράτης, Κολοκοτρώνης, Καραϊσκάκης, Νικηταράς, Καποδίστριας, Μεταξάς και τόσοι άλλοι θα είναι δίπλα σου. Κάποιοι θα σου ψιθυρίσουν με πικρία: «Στην Ελλάδα ουδεμία πατριωτική πράξις παραμένει ατιμώρητος». Κάποιοι θα θυμηθούν τα λόγια του μεγάλου Νίκου Καζαντζάκη: «Η Ελλάδα επιζεί, μέσα από ατομικές περιπτώσεις που κάνουν θαύματα. … Αν είναι να λάμψει, η Ελλάδα θα το κάνει πάντα μέσα από μεμονωμένους ήρωες, που γίνονται παρανάλωμα, παρά κάθε προσδοκία.» Σίγουρα, νοερά θα έρθουν να σου ευχηθούν όσοι αισθάνονται ελεύθεροι Έλληνες. Ευτυχώς είναι πολλοί. Είναι αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες. Είναι βέβαιο ότι σύντομα θα γίνουν πολλοί περισσότεροι. Θα γίνουν πλειοψηφία, μόλις πετάξουν από πάνω τους όλο αυτό το πούσι της μαύρης προπαγάνδας και δουν την πραγματικότητα, χωρίς μικροκομματικά συμφέροντα και αγκυλώσεις.

Οι πραγματικοί ΕΛΛΗΝΕΣ είναι πάντα μαζί σου Ηλία και ειδικά σήμερα φωνάζουν με όλη τη δύναμη της ψυχής τους:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Ηλία.

Καλή Λευτεριά.

Καλή Λευτεριά στο Ελληνικό Έθνος.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης