Διαγωνισμοί και εκατομμύρια μόνο για τους λαθρομετανάστες

Έλληνες  11/06/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Άντζελα Βαλαβάνη

Νέα δομή για λαθρομετανάστες θέλει να χτίσει η κυβέρνηση στην περιοχή του Θόλους στην Χίο και έρχεται σε αντίθεση με το σύνολο των κατοίκων.

Το απόγευμα του Σαββάτου 5 Ιουνίου οι κάτοικοι των κοινοτήτων Λαγκαδάς, Βροντάδου, Συκιάδας και Καρδαμύλων πραγματοποίησαν Λαϊκή Συνέλευση στην περιοχή του Θόλους και εξέφρασαν, για ακόμη μία φορά, την αντίθεσή τους στα σχέδια που εξυφαίνονται από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου. Επίσης το Συμβούλιο της Κοινότητας Βολισσού εξέδωσε ψήφισμα συμπαράστασης στους κατοίκους και τις αρχές των προαναφερθέντων κοινοτήτων, στο οποίο αναφέρεται ότι είναι απαράδεκτο να μην γίνεται σεβαστή η επιθυμία ολόκληρου του λαού της Χίου για την μη δημιουργία δομής «μεταναστών» οπουδήποτε στο νησί τους. Να σημειώσουμε ότι οι κάτοικοι της περιοχής πραγματοποιούν βάρδιες περιφρούρησης στην περιοχή που το υπουργείο θέλει να χτίσει την δομή.

Είναι προφανές ότι την κυβέρνηση, όπως και την προηγούμενη, δεν την ενδιαφέρει η γνώμη και η θέληση των Ελλήνων, την ενδιαφέρει να εγκαταστήσει στην χώρα μας όσους περισσότερους «μετανάστες» μπορεί.

Η σημερινή κυβέρνηση στο λαθρομεταναστευτικό, με κύριο εκφραστή τον κ. Μηταράκη, στον τομέα της διαφάνειας απέτυχε. Δυστυχώς δεν έχει πείσει σε καμία των περιπτώσεων ότι λειτουργεί με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον. Οι τοπικές κοινωνίες έχουν αντιληφθεί ότι έχει στηθεί χορός εκατοντάδων εκατομμυρίων γύρω τους, με καταστροφικές συνέπειες για τους ίδιους και τον τόπο.

Ούτε οι εθνικοί λόγοι, ούτε η καταστροφή του περιβάλλοντος, ούτε η άρνηση των κατοίκων της Λέρου δεν είναι ικανά να σταματήσουν την κατασκευή μιας νέας μεταναστευτικής πόλης στο μικρό νησί της Δωδεκανήσου. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη με ενορχηστρωτή τον κ. Μηταράκη, συνεχίζει την εγκληματική και επικίνδυνη για τα νησιά πολιτική της.

Και όλα αυτά ενώ συνεχίζεται κανονικά η υπερδομή στη Σάμο. Από τον Έβρο, στη Σάμο, στη Λέσβο, στη Χίο, στη Λέρο, μέχρι και το κέντρο της Αθήνας η κατάσταση είναι αποπνικτική για τους κατοίκους. Δεν αντέχουν άλλους λαθρομετανάστες. Η κυβέρνηση, όμως, δεν δείχνει να αφουγκράζεται τα πραγματικά μας προβλήματα. Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες πιο κάτω, ο χορός των εκατομμυρίων συνεχίζεται. Διαγωνισμοί και εκατομμύρια υπάρχουν μόνο για τους λαθρομετανάστες. Για τους Έλληνες υπάρχουν πλειστηριασμοί, κατάργηση του 8ωρου και βασικός μισθός που δεν φτάνει ούτε για τα βασικά. Οι ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελούν τη μοναδική εθνική λύση σε όλα αυτά τα προβλήματα. Πάντα και πάνω απ’ όλα οι Έλληνες!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης