Δικαιώματα, Ταμπέλες, Εμπαιγμός και Τρομοκρατία

Έλληνες  18/07/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Γράφει η Αργυρώ (Ρίκα) Θωμάκου, (″Φλόγα του Ταινάρου″)

«Δεν μπορείς να περιμένεις από αυτούς που σε κατέστρεψαν να γίνουν οι άνθρωποι που θα σε σώσουν», μας έλεγε, με πικρή σατιρική διάθεση το 405 π.Χ., ο Αριστοφάνης στην κωμωδία του «Βάτραχοι». Σχεδόν 2.500 χρόνια πέρασαν από τότε, αλλά σε αυτόν τον ευλογημένο και συνάμα καταταλαιπωρημένο τόπο, δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα. Στις πρόσφατες εκλογές ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού λαού το επιβεβαίωσε με την ψήφο του. Ευτυχώς που υπήρχε και εκείνο το μοναδικό μήνυμα του Ηλία Κασιδιάρη που έβαλε τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στη Βουλή, για να ταρακουνήσουν όλο αυτό το Σάπιο Σύστημα. (σ.σ. Ο Ηλίας εφάρμοσε πιστά τα λόγια του Κινέζου θεωρητικού της στρατηγικής Σουν Τζου: «Στρατηγική με τακτικούς ελιγμούς είναι ο πιο σίγουρος δρόμος για τη νίκη. Τακτικοί ελιγμοί χωρίς στρατηγική, είναι ο θόρυβος πριν την ήττα.»)

Αν βέβαια ζούσαμε σε ένα Δημοκρατικό πολίτευμα, όλα θα ήταν διαφορετικά και πιθανότατα η σύνθεση της Βουλής θα ήταν τελείως διαφορετική. Αν τα συστημικά ΜΜΕ δεν μας έκαναν πλύση εγκεφάλου, (σ.σ. Μάλλον εφαρμόζουν κατά γράμμα το ότι πρέπει να ψηφίζουμε με «καθαρό μυαλό»). Αν ο Ηλίας δεν ήταν στη φυλακή με μια κατάφορα άδικη, παράνομη και παράλογη πρωτόδικη απόφαση. Αν μισό εκατομμύριο Έλληνες δεν στερούντο του δικαιώματος να ψηφίσουν το κόμμα της αρεσκείας τους. Αν εκατοντάδες καταξιωμένοι Έλληνες πολίτες δεν στερούντο το δικαίωμα του «εκλέγεσθαι». (σ.σ. Για όλα αυτά τα δικαιώματα η πλήρης σιωπή από το Σύστημα. “Θύελλα” ξεσηκώνεται μόνο για τα δικαιώματα του σερβιτόρου στη Ρόδο, των λαθρομεταναστών, των “ευπαθών” ομάδων. Ναι αυτοί που φωνασκούν είναι οι ίδιοι που ψήφισαν, προπαγάνδισαν και “αγωνίστηκαν” για τις “υποχρεωτικότητες” και για την κατάφορη παραβίαση του δικαιώματος να υποβάλλεις τον εαυτό σου μόνο στις ιατρικές πράξεις που επιθυμείς).     

Με τα «αν» όμως δεν γράφεται η ιστορία. Έχουμε πάλι μια εγκληματικά καταστροφική κυβέρνηση και μία αναιμική, τρισάθλια δήθεν αντιπολίτευση, με μοναδική φωτεινή εξαίρεση το κόμμα «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ». “Κατάφερε” βέβαια το Σύστημα να μην υπάρχει στη Βουλή η φωνή του Ηλία Κασιδιάρη και να περιορίσει τον αριθμό των Εθνικιστών βουλευτών. Ας είναι! «Και ούτος ο αριθμός ικανός» όπως είπε και ο Σπαρτιάτης Λεωνίδας, βαδίζοντας προς την αιώνια Δόξα των Θερμοπυλών.      

Το Σύστημα όμως εξακολουθεί να πολεμά με αθέμιτα κυρίως μέσα τους Εθνικιστές και φυσικά τους «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ». Μόνο που δεν έβαλαν συρματόπλεγμα και τάφρο γύρω από την κοινοβουλευτική ομάδα των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ». Δεν έχουν τίποτα μεμπτό να τους καταλογίσουν, έτσι κατά την προσφιλή τους τακτική βάζουν “ταμπέλες”: «Φασίστες», «Ρατσιστές», «Ακροδεξιοί» κλπ. Τη στιγμή που το Σύστημα “κόπτεται” για το δικαίωμα και του τελευταίου ψυχολογικά διαταραγμένου να αυτοπροσδιορίζεται (σ.σ. όπως του τέως διορισμένου από τον Biden διευθυντή της νευραλγικής υπηρεσίας πυρηνικών αποβλήτων, Sam Brinton), αρνείται στους Έλληνες Εθνικιστές να αυτοπροσδιορίζονται. Φασιστική νοοτροπία και ρατσισμό κατά των Ελλήνων επιδεικνύει μόνο η κυβέρνηση και τα δήθεν “δημοκρατικά” ή σταλινικά μορφώματα.     

Ξέρουμε ότι σε αυτή τη δυστοπική κοινωνία, που μεθοδικά οικοδόμησε το Σύστημα, υπάρχουν πολλά πράγματα που μας ταλανίζουν, όπως το δημογραφικό, η λαθρομετανάστευση, η ακρίβεια, η ανεργία, η έλλειψη κοινωνικού κράτους κλπ. Όμως αντί οι εκάστοτε κυβερνώντες να ενσκήψουν σε αυτά τα προβλήματα, που αυτοί δημιούργησαν, εξακολουθούν να μας τρομοκρατούν με άλλα. Δεν προλάβαμε να ξεμπερδέψουμε με τον κορωνοϊό (που τόσο  “ωφέλησε” το Σύστημα) και μας μιλάνε για κάποιον άγνωστο ακόμα νέο ιό πιο θανατηφόρο! Μας τρομοκρατούν ότι θα γίνει πυρηνικός πόλεμος και φυσικά με την “καραμέλα” της «κλιματικής αλλαγής» που θα φέρει παγκόσμια καταστροφή. Θα μας λένε ότι η δήθεν κλιματική αλλαγή ευθύνεται για την πύρινη λαίλαπα που μαστίζει τη χώρα σήμερα, όπως και κάθε καλοκαίρι. Ενώ είναι γνωστό ότι φταίει η ανικανότητα των κυβερνόντων, που αφήνουν υποστελεχομένες και ανοργάνωτες τις αρμόδιες Υπηρεσίες και επιδεικνύουν εγκληματική μηδενική προνοητικότητα. (σ.σ. βλέπε περισσότερα σε σχετικό άρθρο που αναρτήθηκε σε αυτή την ιστοσελίδα στις 17.08.2022 με τίτλο: «Επιλογές»).

Είναι αδύνατον να αναφερθώ, έστω και επιγραμματικά, στην απάτη που λέγεται «πράσινη ενέργεια» και στις πομφόλυγες που ακούγονται για τις ΑΠΕ, ότι είναι δήθεν πανάκια για τον περιορισμό των αερίων του θερμοκηπίου. Απλώς έχω κάποιες απορίες, όπως: 1) Τα μη ανακυκλώσιμα απόβλητα των ΑΠΕ, δεν μολύνουν το περιβάλλον; Ακόμα και στις προηγμένες τεχνολογικά ΗΠΑ, δεν ξέρουν πως να διαχειριστούν τους ηλιακούς συλλέκτες που πρόκειται να αποσυρθούν έως το 2030 και οι οποίοι θα καλύπτουν περίπου 3.000 γήπεδα αμερικανικού ποδοσφαίρου. 2) Οι κουστωδίες με δεκάδες λιμουζίνες και τα τζετ των πολιτικάντηδων καίνε μόνο φιλικά προς το περιβάλλον καύσιμα; 3) Όταν ανατίναξαν τον αγωγό φυσικού αερίου στην Bαλτική, τα εκατομμύρια τόνοι μεθανίου που διέφυγαν στην ατμόσφαιρα, δεν ήταν κάτι κακό; Ίσως αυτό το μεθάνιο να μην βλάπτει τόσο πολύ την ατμόσφαιρα όπως το μεθάνιο που εκλύουν αυτές οι μοχθηρές αγελάδες της Ολλανδίας, που πρέπει να εξολοθρευθούν. 4) Στην Ελλάδα δεν έχουμε ανέκαθεν ξηρά και ζεστά καλοκαίρια; Το 1987  είχαμε επί 8 ημέρες 44O C και 1.300 νεκρούς και το 2007 είχαμε επί 20 ημέρες γύρω στους 46O C. Δεν μπορεί λοιπόν οι τρομολάγνοι να μιλάνε για «έκτακτο καιρικό φαινόμενο που οφείλεται στην κλιματική αλλαγή» οι περίπου 40O C για δύο ημέρες. Έφτασαν μάλιστα να κλείσουν και το μέγιστο μνημείο του ανθρώπινου πολιτισμού, την Ακρόπολη. Με το ίδιο σκεπτικό, οι πυραμίδες της Γκίζας θα πρέπει να είναι ανοιχτές για το κοινό, κάποιες λίγες ημέρες τον χρόνο.

Όσο όμως και προπέτασμα καπνού να θέσουν, με την τρομοκρατία, είναι αδύνατο να καλύψουν την εγκληματική διακυβέρνηση και την αθέτηση των προεκλογικών υποσχέσεων, πριν ακόμα καλά – καλά μαζευτούν τα παραβάν από τα εκλογικά κέντρα. Ο “δεδομένος” Μητσοτάκης, έσπευσε να συναντήσει έναν προσωρινά “κυρίαρχο” Ερντογάν. Έναν Ερντογάν, που τα «πήρε όλα» με τα ανατολίτικα παζάρια που έκανε για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ. Αυτός πήρε τα F16  και εμείς πήραμε εκείνο το χειροκρότημα του Μητσοτάκη στο Κογκρέσο, που τόσο διθυραμβικά μας το παρουσίαζαν. Υποσχέθηκε μάλιστα, ο κ. πρωθυπουργός να βοηθήσει για την ένταξη της Τουρκίας στην Ε.Ε. Μήπως του διαφεύγει η λεπτομέρεια ότι η Τουρκία έχει εισβάλει και διατηρεί στρατό κατοχής σε ένα ανεξάρτητο Κράτος, πλήρες μέλος της Ε.Ε.; Ίσως γι αυτό χασκογελούσε όταν ο σουλτάνος ανέφερε τα κατεχόμενα ως «Βόρεια Κύπρος». Υπάρχει τέτοιο κράτος κύριε Μητσοτάκη; Μήπως θα το καταπιούμε και αυτό όπως το παράνομο τουρκολιβυκό σύμφωνο, ή αυτό το εξωφρενικό Τourk-Aegean, ή τη βεβήλωση της Αγιασοφιάς. Μάλλον δεν σας ενημέρωσαν οι ακριβοπληρωμένοι αμερικανοί σύμβουλοί σας, ότι το μόνιμο χαμόγελο δείχνει δουλικότητα απέναντι στον συνομιλητή μας. Πολύ γρήγορα “ξεχάσατε” να θέσετε το θέμα του τουρκικού προξενείου στη Ξάνθη, όπως εδώ και χρόνια όλες οι ελλαδικές κυβερνήσεις “ξεχνάνε” να θέσουν το θέμα της κατάφωρης παραβίασης της συνθήκης της Λωζάνης όσον αφορά την ιδιότυπη αυτονομία της Ίμβρου και Τενέδου καθώς και των δικαιωμάτων του Ελληνισμού της Κωνσταντινούπολης.  Δεν καταλάβαμε γιατί ο κ. Μητσοτάκης μιλούσε στα Αγγλικά, ενώ ο σουλτάνος στην μητρική του γλώσσα. Το ξέρουμε ότι σπούδασε σε αμερικανικά εκπαιδευτικά ιδρύματα, αυτό όμως δεν δικαιολογεί το να απεμπολεί το προνόμιο του να έχει ως μητρική την θεία Ελληνική γλώσσα, το μέγιστο δημιούργημα του ανθρώπινου μυαλού. Οι τούρκοι μας είπαν πάλι τα φληναφήματα περί αποστρατικοποιήσεως των νησιών, χωρίς έστω και ένας επίσημος ελλαδίτης να αναφέρει ότι ας διαλύσουν πρώτα οι τούρκοι την «Στρατιά Αιγαίου», που στέκεται σαν αρπακτικό απέναντι από τα νησιά μας και μετά θα αρχίσουμε να συζητάμε. Δηλαδή κ Μητσοτάκη πηγαίνετε σε διαπραγματεύσεις με δεδομένο ότι θα χάσουμε; Το ζητούμενο είναι αν θα χάσουμε πολλά ή λίγα, ούτε περνάει από το μυαλό των πολιτικάντηδων ότι θα πρέπει και εμείς να κερδίσουμε κάτι.

Ένας Εθνικιστικός άνεμος πνέει σε ολόκληρη την Ευρώπη. Έντρομοι οι παγκοσμιοποιητές βλέπουν να ανατέλλει μια Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων. Σίγουρα και η Ελλάδα θα μετέχει, έστω και με μια χρονική υστέρηση, σε αυτό το “πανήγυρι” απελευθέρωσης των Εθνών. Ήδη και τα εδώ  εθνομηδενιστικά, συστημικά κόμματα αυτοδιαλύονται, λόγω της τεράστιας  ένδειας Ιδανικών και Αξιών που τα ταλανίζει. Βυθίζονται μέσα στον βούρκο των δικών τους σκανδάλων. Τελείως πρόσκαιρα η Ν.Δ. φαίνεται να κυριαρχεί. Είναι μαθηματικά βέβαιο ότι και αυτή, σαν συστημικό κόμμα με τις ίδιες αδυναμίες, θα ακολουθήσει την ίδια φθίνουσα πορεία. Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές μέσα στον ορυμαγδό του βρώμικου πολέμου απ’ όλο το Σύστημα, καταγάγαμε την πρώτη μας Νίκη. Μπήκαν οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» στη Βουλή. Με υπερόπλα μας την Αλήθεια, την Ιστορική Μνήμη, το Δίκαιο και το Υψηλό Φρόνημα, σίγουρα θα φθάσουμε στην οριστική μας Νίκη. Την υπέρλαμπρη Νίκη των Ελεύθερων Πολιτών έναντι των δούλων της παγκοσμιοποίησης. Σύντομα η Ελλάδα θα ανήκει και πάλι σε ευημερούντες Έλληνες.


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης