Δημογραφικό: Το μεγάλο στοίχημα για την ύπαρξη των Ελλήνων!

Έλληνες  24/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Απίστευτα γεγονότα που προκαλούν την οργή των Ελλήνων συμβαίνουν την τελευταία δεκαετία με αποκορύφωμα την τετραετία που διανύουμε.
Σύσσωμοι Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ ως σύγχρονοι εφιάλτες και ολετήρες του έθνους μας, αποδεικνύουν με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ότι προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία είναι διατεθημένοι να παραγκωνίσουν τους ίδιους τους Έλληνες.
Βουλευτές και κομματικοί τσιφλικάδες του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν απευθείας πρόσκληση σε παράνομους αλλοδαπούς να διεκδικήσουν την θέση τους και την μονιμοποίηση τους μέσα στο ελληνικό έθνος.
Η Ν.Δ μαζί με την Πρόεδρο της "δημοκρατίας" φέρνουν με καραβάνια και αεροπλάνα αλλοδαπούς Ισλαμιστές, επαινώντας δε τις πρεσβείες τους και όπου βρεθούν και όπου σταθούν διαλαλούν ότι θα πολεμήσουν τον νατιβισμό (δηλαδή τους γηγενείς) και ότι θα τους "μπολιάσουν" με την βία με διαφορετικές κουλτούρες και έθιμα εχθρικά προς την ταυτότητα μας.
Το Δημογραφικό πλέον αποτελεί πέραν πάσης αμφιβολίας το σημαντικότερο τομέα επιβίωσης του έθνους των Ελλήνων.
Δεχόμαστε μια άνιση και εκ των έσω πισώπλατη επίθεση η οποία έχει θέσει σταδιακά την παρακμή μας σε όλα τα επίπεδα.

Πολιτιστικά, φυλετικά, θρησκευτικά, ηθικά, οικονομικά και αμυντικά.
Σύμφωνα με μελέτες και τους δείκτες γήρανσης και υπογεννητικότητας των Ελλήνων, το 2050 θα είμαστε μόνο 5.000.000, όπου συνεπάγεται μειοψηφία στην ίδια μας την πατρίδα.
Μια πατρίδα ποτισμένη με το αίμα και τη δόξα των Ελλήνων.
Ήρθε η ώρα να αναλάβουμε δράση και να διαφυλάξουμε το ίδιο μας το μέλλον και τη φυλετική μας επιβίωση.
Στο Εθνικό κόμμα ΈΛΛΗΝΕΣ έχουμε ως προτεραιότητα την επίλυση του δημογραφικού.
Προβολή του οικογενειακού ιδεώδους και της μητρότητας, τα οποία και έχουν καταπατηθεί από την υποκουλτούρα του άκρα ατομισμού, του υλισμού, της βίαιης αποδοχής της ομοφυλοφιλίας και της "βιομηχανίας" του φεμινισμού.
Οικονομική ενθάρρυνση και στεγαστική στήριξη προς τις νέες οικογένειες Ελλήνων, επιδότηση της μητρότητας και της πολυτεκνίας και φυσικά προστασία στις μονογονεϊκές οικογένειες.
Νομοθετικά πλαίσια που θα απαγορεύουν τις αμβλώσεις αλλά θα προστατεύουν τη γυναίκα σε κάθε περίπτωση που κυοφόρησε παρά την βούληση της.

Είναι στο χέρι όλων μας η επιβίωση και η επιστροφή της αίγλης την οποία συνοδεύει το Έθνος μας για χιλιετίες.
Είναι επιτακτική ανάγκη προτού οι συνθήκες το καταστήσουν μη αναστρέψιμο.
Η αξία της οικογένειας για μας είναι ΑΝΕΚΤΊΜΗΤΗ.-

Κέκης Νικόλαος
Εκπρόσωπος Νεολαίας Αθηνών


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης