Εφημερίδα «δημοκρατία»: «Με τριτοκοσμική υφή η αντισυνταγματική μεθόδευση για τους ΕΛΛΗΝΕΣ! Αφαιρεί εκλογική δύναμη ο Κασιδιάρης από τη ΝΔ»

Έλληνες  19/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Οι σκέψεις για την αντισυνταγματική απαγόρευση του κόμματός μας από την μαφία του Μαξίμου βρίσκουν τοίχο. Και δεν είναι μόνο οι συνταγματολόγοι που το ομολογούν στα κανάλια, αλλά και οι δημοσιογράφοι που έχουν πάρει θέση κατά της συγκεκριμένης παράνομης, φοβικής και φωτογραφικής ρύθμισης. Παρακάτω παραθέτουμε τη στήλη «Η θέση μας» της εφημερίδας «δημοκρατία» από το σημερινό της φύλλο:

«Αν θέλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης να αυξήσει τα ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας, ας βελτιώσει τις πολιτικές που εφαρμόζει η κυβέρνησή του και όχι να ετοιμάζει νομοθετήματα που παραπέμπουν σε μυθιστόρημα του Φραντς Κάφκα ή του Τζορτζ Οργουελ, για να απαγορεύσει τη συμμετοχή σε σχηματισμούς που νομίζει ότι «υποδέχονται» ψήφους δυσαρεστημένων νεοδημοκρατών.

Μέχρι την περίοδο της πρωθυπουργίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, οι δίκες αφορούσαν συγκεκριμένες πράξεις και σαφώς προσδιορισμένα αδικήματα, και όχι… σκέψεις των ανθρώπων. Οι νόμοι δεν προσέβαλαν τις προσωπικότητες νομοταγών πολιτών, χαρακτηρίζοντάς τους «μπροστινούς» καταδικασμένων για παραβάσεις άρθρων του Ποινικού Κώδικα.

Τώρα, επειδή ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν μπορεί να πείσει τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. να τον εμπιστευτούν ξανά να κυβερνήσει αυτοδύναμα την Ελλάδα, προσπαθεί να… μειώσει τον ανταγωνισμό, απαγορεύοντας τη συμμετοχή σε κόμματα που του «αφαιρούν» εκλογική δύναμη.

Η χώρα μας, λόγω των προσωπικών ανασφαλειών του πρωθυπουργού και των οικτρών χειρισμών της κυβέρνησης σε μια σειρά από ζητήματα, έχει κάνει πολλά βήματα πίσω και όσον αφορά την καθημερινότητα των Ελλήνων αλλά και τον τομέα των ελευθεριών και του σεβασμού της προσωπικότητας των πολιτών.

Νομοθετήματα απαγόρευσης συμμετοχής κομμάτων στις εκλογές, όπως αυτό που ετοίμασε η κυβέρνηση μας πηγαίνουν όχι μόνο πίσω στον χρόνο, αλλά και σε άλλη ήπειρο!

Η τριτοκοσμική υφή τους είναι πολύ έντονη για να αγνοηθεί».

Τα έγραψαν όλα!


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης