Έκθετη η κυβέρνηση για την στάση της προς τον εκλιπόντα Βασιλέα Κωνσταντίνο!

Έλληνες  15/01/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Έκθετη η Κυβέρνηση της ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για την φοβική, μικρόψυχη και ταπεινωτική της στάση, απόρροια της άρνησής της να αποδώσει τις πρέπουσες τιμές, ως Ελληνική Πολιτεία, στον εκλιπόντα, τέως Βασιλέα των Ελλήνων, Κωνσταντίνο. Με το Πολιτειακό ζήτημα να έχει επιλυθεί οριστικά  από τον Δεκέμβριο του 1974, η Ελληνική Δημοκρατία δεν μπορεί να  κινδυνεύει από τις εκδηλώσεις σεβασμού και τις τιμές που αρμόζουν στον τελευταίο Έλληνα Άνακτα, που υπήρξε Ανώτατος Άρχοντας του Ελληνικού Κράτους.

Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη με αυτόν τον τρόπο στρέφεται ουσιαστικά κατά της ίδιας της Νεώτερης Ιστορίας του Έθνους διότι η Βασιλεία υπήρξε ο ανώτατος Πολιτειακός θεσμός για 131 έτη, παρούσα σε σημαντικότατες στιγμές των Απελευθερωτικών αγώνων που καθόρισαν την πορεία του Έθνους.

Το 1912 ήταν ο παππούς του Κωνσταντίνος Α’ που εισήλθε θριαμβευτής στην απελευθερωμένη  Θεσσαλονίκη, ενώ ο  εκλιπών τέως Βασιλέας, χρυσός Ολυμπιονίκης που τίμησε το Εθνόσημο, ευρισκόμενος στην δίνη της Ιστορίας αποδέχθηκε την βούληση του Ελληνικού Λαού και ένας δεύτερος εμφύλιος απετράπη.

Αποτελεί όνειδος για την σύγχρονη Ιστορία των Ελλήνων, η απόφαση της Κυβέρνησης Μητσοτάκη για την μη απόδοση Τιμών Αρχηγού Κράτους κατά την Εξόδιο Ακολουθία  του τελευταίου Έλληνα  Βασιλέα.

Το φοβικό σύνδρομο της παντοτινά υπόλογης στην αριστερά κυβέρνησης της ΝΔ καλά κρατεί και αποκαλύπτεται για άλλη μία φορά.

Το επίσημο Ελληνικό Κράτος τίμησε τον καπετάν Γιώτη του ΕΛΑΣ -Χαρίλαο Φλωράκη  του ΚΚΕ -με λαϊκό προσκύνημα και κηδεία δημοσία δαπάνη, αλλά μικρόψυχα και χωρίς ψήγμα πολιτισμού και σεβασμού στην ίδια του την Ιστορία, αρνείται το ίδιο δικαίωμα στον τελευταίο Έλληνα Βασιλέα.

Μαρία Μπίλλη,

Περιφερειακή Σύμβουλος Θεσσαλίας

Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης