Έλληνα ξύπνα από τη λήθη!

Έλληνες  26/03/2023  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Αφυπνίσου  και σκέψου πατριωτικά - Συλλογίσου το αύριο των παιδιών σου, αναλογίσου την ευθύνη προς  την πατρίδα σου

Η  καθημερινότητα, τα οικονομικά προβλήματα της επιβίωσης,  τα ψυχολογικά προβλήματα  και μια σειρά άλλων καταστάσεων, προπαγάνδας  από τα μέσα μαζικής εξαπάτησης και κυρίως  την τηλεόραση που ελέγχεται  πλήρως από  το σύστημα και λειτουργεί ως Δούρειος Ίππος, προκειμένου να εξαπατά καθημερινά τους πολίτες, έχουν αποσυντονίσει αρνητικά τον Έλληνα, ο οποίος έχει χάσει την ατραπό του και δεν προλαβαίνει στην κυριολεξία να σκεφθεί.

Έχουμε φθάσει λοιπόν στο σημείο ο Έλλην να έχει απολέσει το μεγαλύτερο όπλο που είχε ανά τους αιώνες. Την σκέψη. Και για την ακρίβεια, την Ελληνική σκέψη.

Η κυβέρνηση των τελευταίων ετών έχει δείξει από την πρώτη ημέρα διακυβέρνησης του τόπου, ότι κατευθύνεται με διατεταγμένη υπηρεσία από ξένους παράγοντες, όπως άλλωστε αυτό  συνέβαινε και με τις  προηγούμενες  κυβερνήσεις.  

Μπορώ να πω, ότι είναι ό,τι χειρότερο έχει περάσει τα τελευταία πενήντα χρόνια από την πατρίδα μας.

Είναι ανήθικοι, ανάλγητοι και  ψυχικά διαταραγμένοι. Ο άνθρωπος, ο οποίος ηγείται αυτού  του εκτρώματος που θέλει να λέγεται Ελληνική κυβέρνηση, μισεί θανάσιμα κάθε τι Ελληνικό, είναι ανοιχτά υπέρ της  παγκοσμιοποίησης και των λαθρομεταναστών. Είναι εντολοδόχος ξένων κέντρων,  απαίδευτος, επικίνδυνος και ερωτευμένος με την εξουσία και την καρέκλα του.

Την τελευταία δεκαπενταετία στην χώρα μας, έχουν γίνει τεράστιες αλλαγές εξαιτίας του προδοτικού πολιτικού συστήματος που έχει ταχθεί κατά του Έλληνα και της Ελληνικής οικογένειας. Έχουμε βιώσει καταστάσεις τέτοιες, που σε οποιοδήποτε κράτος του κόσμου θα είχαν φυλακιστεί οι κυβερνώντες. Μειώσεις μισθών δημοσίων, ιδιωτικών υπάλληλων και συνταξιούχων, Capital Controls, προδοτικές συμφωνίες με παράδοση του Ιερού ονόματος της Μακεδονίας μας. Κακή διακυβέρνηση σε εξωτερικά σημαντικά θέματα ιδιαίτερα με τους προαιώνιους εχθρούς μας Τούρκους, χάνοντας πιλότους  της Ελληνικής Αεροπορίας. Καθημερινές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και του Συντάγματος. Εξώσεις ιδιοκτητών με πλειστηριασμούς, οικονομικά σκάνδαλα πολιτικών.

Πωλήσεις υγειών δημόσιων πόρων σε ιδιώτες όπως η ΤΡΑΙΝΟΣΕ  από τον ΣΥΡΙΖΑ για 45.000.000 εκ.  

Στην καθημερινότητα, κυριαρχεί ο φόβος μέσα στην πατρίδα μας από παράνομους μετανάστες, ναρκωτικά, πορνεία, ατιμώρητη παιδεραστία, ασυδοσία πλήρη και διαφθορά, παντού στο όνομα της Δημοκρατίας. Το μέλλον είναι αβέβαιο.

Συλλαλητήρια με την  αστυνομία, να χτυπάει με θρασύτητα  και να  διαλύει τους  διαδηλωτές με χημικά. Δικαστές και Εισαγγελείς, κατευθυνόμενους  που κωφεύουν στα μικρά αλλά και στα μεγάλα προβλήματα των πολιτών και του τόπου..

Μέσα μαζικής ενημέρωσης, κατευθυνόμενα και υποχείρια των κυβερνήσεων εξαιτίας των χρεών τους.

Κυβερνητικές επιτροπές εμπειρογνωμόνων (δικοί τους άνθρωποι) που συγκαλύπτουν έως ότου ξεφουσκώσει η κοινή γνώμη κλασικά παραδείγματα, η τράπεζα της Μαρφίν, οι φωτιές  στην Ηλεία στο Μάτι, στην  Εύβοια που φλέγονταν τα σπίτια των συμπατριωτών μας με άνεμο δυο μποφόρ, το χάλι της  Αττικής οδού  με την χιονόπτωση.

Επίσης, υποβάθμιση των Ελληνικών πανεπιστημίων και ευτελισμός της παιδείας γενικότερα, για να στραφεί ο κόσμος στα ιδιωτικά πανεπιστήμια (στους δικούς τους ανθρώπους δηλαδή).

Υποβάθμιση της δημόσιας Υγείας, (διωγμός ανεμβολίαστων υγειονομικών), διάλυση των Νοσοκομείων με πρόσχημα τον κορωνοϊό  για να ιδιωτικοποιηθούν. Και θα συνεχίσουν και με την ΕΥΔΑΠ.

Καραντίνα με τον   Έλληνα,  κλεισμένο σπίτι του με αυστηρά μέτρα και τον φερόμενο πρωθυπουργό της χώρας να κάνει ποδηλατάδες.

Ας μην μιλήσουμε για τον  πολιτισμό στην Ελλάδα του 2023. Το χαρακτηριστικότερο παράδειγμα  είναι η τσιμεντοποίηση  στην Ακρόπολη από την κα Μενδώνη. Αυτό και μόνο, δείχνει την οπτική αυτών των ανθρώπων για τον Ελληνικό πολιτισμό και τον πολιτισμό γενικότερα.

Έλληνα! Πέταξε τις κομματικές παρωπίδες και ετικέτες που σου κολλάνε στις εκλογές και δημιουργούν κλίμα πόλωσης επίτηδες, για να σε παρασύρουν.

Έλα μαζί μας

Σε κοροϊδεύουν γι’ άλλη μια φορά

Ψήφισε το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ στις εκλογές

Ψήφισε για το μέλλον των παιδιών σου και της πατρίδας

Υποψήφιος Βόρειου τομέα,

Παναγιώτης Ρούσσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης