Ένας Χρόνος ΕΛΛΗΝΕΣ - Ένας χρόνος Δράσης

Έλληνες  21/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Πριν ξεκινήσω μια μικρή αναδρομή σε αυτό το όμορφο ταξίδι, θα ήθελα να ευχηθώ του χρόνου τέτοια μέρα να γιορτάσουμε Όλοι μαζί. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ούτε λεπτό, ότι ο επικεφαλής μας Ηλίας Κασιδιάρης και ο Κωσταντίνος Μπαρμπαρούσης, βρίσκονται άδικα και παράνομα στην φυλακή. Διπλός αγώνας συνεπώς, και για την Πατρίδα αλλά και για την αποκατάσταση της αδικίας.

Σαν σήμερα λοιπόν, έναν χρόνο πριν ιδρύθηκαν οι «ΕΛΛΗΝΕΣ», ένα κίνημα Εθνικό που αποτελεί την ζεστή αγκάλη για όλους τους σκεπτόμενους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες. Ένα κόμμα όχι σαν όλα τα άλλα, μα διαφορετικό. Η τελευταία γραμμή άμυνας του Ελληνισμού. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε το εξής: Δεν είμαστε επαγγελματίες πολιτικοί και ούτε σκοπεύουμε να γίνουμε. Δεν έχουμε αυτοσκοπό απλά και μόνο την είσοδο μας στην βουλή για να πάρουμε ένα κομμάτι της πίτας. Άλλωστε τα προκλητικά προνόμια και οι παχυλοί μισθοί που απολαμβάνουν οι βουλευτές σήμερα θα ήταν τα πρώτα που θα καταργούσαμε αν διοικούσαμε την Χώρα.

Όχι, μακρόπνοος σκοπός και στόχος των «ΕΛΛΗΝΩΝ» είναι να αποτελέσουν την αιχμή του δόρατος στους Εθνικούς αγώνες που έρχονται και ιδίως για τις νέες γενιές. Να μην ζήσουν τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας σε μια πατρίδα που σκοτώνει τα όνειρα τους. Να δώσουμε πίσω το χαμόγελο, την ελπίδα και την χαμένη αξιοπρέπεια στους συμπατριώτες μας. Ασφαλώς ένα τέτοιο εγχείρημα δεν θα είναι καθόλου εύκολο και το γνωρίζαμε εξ ’αρχής. Καλύτερα όμως να δημιουργείς την ιστορία παρά να την γράφουν άλλοι για σένα.

Ήδη, στον έναν χρόνο που πέρασε καταφέραμε έναν μικρό άθλο! Χτίσαμε έναν κομματικό μηχανισμό από το μηδέν, με μοναδική υλική βοήθεια τον εθελοντισμό και το πάθος μας για την Πατρίδα. Εγγράψαμε χιλιάδες μέλη σε όλη την Ελλάδα, κάναμε ενημερωτικές εκστρατείες παντού, διανομές αγαθών πρώτης ανάγκης ενώ πρωτοστατήσαμε και σε όλα τα Εθνικά προσκλητήρια.

Παράλληλα, πριν λίγες μέρες παρουσιάσαμε πάνω από 150 νέα στελέχη που συντάχθηκαν μαζί μας στον αγώνα, ενώ πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλοι άξιοι συμπατριώτες μας. Οι Έλληνες, είναι ένα κίνημα αρχών και προσωπικοτήτων. Ένα κίνημα Εθνικό που βλέπει μακριά από το διχαστικό δίπολο Δεξιάς και Αριστεράς.

Πάγια επιθυμία μας, η Ελλάδα να μεγαλουργήσει ξανά και ενωμένοι όλοι μαζί, θα τα καταφέρουμε!

Χρόνια πολλά «ΕΛΛΗΝΕΣ»!

Γιώργος Μανούσος


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης