Το enikos.gr για τη μεγάλη συγκέντρωση των ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες  24/05/2021  

Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης

Η μεγάλη συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Αθήνας το περασμένο Σάββατο δεν θα μπορούσε να μην κεντρίσει το ενδιαφέρον μεγάλων ενημερωτικών ιστοσελίδων. Έτσι, το πρώτο που αναφέρθηκε στην εκδήλωσή μας ήταν το enikos.gr, το οποίο ανέφερε:

«Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι ο Ηλίας Κασιδιάρης, απηύθυνε "ομιλία" σε συγκέντρωση οπαδών του, παρότι βρίσκεται στη φυλακή. Ο καταδικασθείς για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής, μίλησε... μέσω τηλεφώνου σε συγκέντρωση που πραγματοποίησαν οπαδοί του, που κρατούσαν ελληνικές σημαίες και φώναζαν "η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες", στην οδό Αθηνάς. Εκτός των άλλων, στη συγκέντρωση πήγαν "περίπατο" και τα μέτρα προστασίας για τον κορονοϊό, καθώς όπως φαίνεται και στο βίντεο που δημοσιεύει το enikos.gr, οι περισσότεροι δεν φορούσαν καν μάσκες».

Φυσικά, δεν μας προκαλεί καμία εντύπωση που ακόμη αναρωτιούνται τα μεγάλα συγκροτήματα γιατί ή πώς ο Ηλίας Κασιδιάρης παραμένει στην πρώτη γραμμή του εθνικού αγώνα. Ο επικεφαλής του κόμματος δεν πτοήθηκε από την άδικη φυλάκισή του και αυτό από τη μία ανησυχεί όσους βιάστηκαν να χαρούν και να προεξοφλήσουν ότι τον νίκησαν, αλλά από την άλλη συγκινεί και εμπνέει κάθε Έλληνα πατριώτη. «Ο Ηλίας Κασιδιάρης δεν θα σε πουλήσει ποτέ» ακούστηκε στην εκδήλωση του Σαββάτου και εμείς αναρωτιόμαστε: Τελικά το πρόβλημά τους είναι ότι η καρδιά και η ψυχή του Ηλία Κασιδιάρη είναι πιο ελεύθερες από ποτέ και συνεχίζει με ένα καρτοτηλέφωνο να οργανώνει το κόμμα σε ολόκληρη την Ελλάδα και να παρεμβαίνει συνεχώς για όλα τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα της χώρας; Ή μήπως το μεγαλύτερο πρόβλημά τους είναι η απήχηση του αγώνα και των παρεμβάσεων αυτών; Για το πρώτο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι, για το δεύτερο συνιστούμε υπομονή γιατί μόλις αρχίσαμε…


Μοιραστείτε το άρθρο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης